Marcelo Brozović više od 10 godina ljubi biologinju Silviju: "Privukla me izgledom"

Foto: Instagram

Marcelo Brozović i Inter nisu uspjeli pobijediti u finalu Lige prvaka. Usprkos tome, Brozović je odigrao sjajnu utakmicu i zaradio brojne pohvale, a hrvatskom reprezentativcu utjehu su zasigurno pružili njegova supruga Silvija i njihova djeca Aurora i Rafael.

Nogometaš je suprugu Silviju Lihtar upoznao 2012. u rodnoj Velikoj Gorici, a ona je tada živjela u obližnjem naselju Kobiliću. "Lijepo nam je. Privukla me izgledom. Stvarno je pametna. Studirala je biologiju na PMF-u", rekao je Brozović jednom prilikom.

Silvija ima tisuće pratitelja na Instagramu, o njoj su pisali i Britanci

Ubrzo se zbog nogometa odselio u Italiju, a Silvija je otišla za njim čim je diplomirala. Vjenčali su se na Badnjak 2016., i to u tajnosti, u društvu najbližih ljudi. Unatoč velikoj popularnosti, Marcelo je uspio od javnosti sakriti informacije o obje trudnoće i porodima.

Kći Aurora na svijet je stigla u proljeće 2017., a sin Rafael rodio se u listopadu 2019. Silviju na Instagramu prati preko 16 tisuća ljudi, a često objavljuje detalje iz privatnog života i obiteljske fotografije njihovo dvoje djece. Suprugu je tijekom svake utakmice najveća potpora.

O Silviji je pisao i britanski The Sun, koji je tijekom Svjetskog prvenstva u Kataru objavio listu najljepših WAGsica, a među njima su se našle i tri hrvatske ljepotice. "29-godišnja Silvija glamurozna je supruga Marcela Brozovića, zvijezde Inter Milana", pisao je The Sun.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.