Marica iz Života na vagi: Odnosi s obitelji nakon showa još su gori

Foto: RTL

MARICA KOROLIJA, jedna od kandidatkinja showa Život na vagi, skinula je 52,3 kilograma i rasplakala trenera Edu. Ova trenerica je istaknula da joj nije žao što nije pobijedila, iako je bila finalistica te da je zahvalna na prilici koju je dobila.

"Do svog rođendana (10. travnja) planiram doći do 75,76 kg, to će mi biti najljepši poklon", rekla je za RTL.

Otkrila je da se osim fizičke dogodila i psihička promjena.

"Moja najveća psihička pobjeda je ta da stavljam sebe na prvo mjesto, da je OK reći 'ne' ako želiš reći 'ne' i da treba dati do znanja kada si ljutit", rekla je i dodala da je nakon izlaska iz showa prvo izbacila ogromne stvari iz ormara.

Otkrila je i što joj je bio najveći izazov.

"Najveći izazov mi je bio ostati ravnodušna, tj. ostati po strani kada sam saznala određene stvari nakon izlaska iz showa. Drago mi je da sam bila u izolaciji jer da su neke informacije tamo došle do mene, ne znam bih li ostala toliko dugo i doista se posvetila sebi", rekla je i dodala da se loši odnosi u njenoj obitelji nisu popravili.

"Situacija nije bolja. Čak štoviše, gora je, ali bila sam spremna na to. Vrijeme liječi sve pa se možda i to popravi. Nema više polovičnih odnosa u mom životu. Ili jesi ili nisi uz mene, nema ništa između, ni ništa manje, jer ne zaslužujem manje", izjavila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.