Melissa McCarthy izgubila 35 kg i na posljednjim fotkama izgleda gotovo neprepoznatljivo

Foto: Splash

MELISSA McCARTHY, koju je publika upoznala kao simpatičnu bucku uglavnom iz komedija, na posljednjim fotografijama izgleda gotovo neprepoznatljivo.

Dok glumica tvrdi da će njezina težina zauvijek padati i rasti, čini se kako je u posljednjih godinu dana poprilično smršavjela.

Iako su američki tabloidi pisali kako je glumica smršavjela za ulogu u svom novom filmu, biografskoj drami Can You Ever Forgive Me, to je tek djelomično točno. Naime, Life And Style Mag izvještava kako je smršavjela 35 kilograma, no postepeno tijekom više od godinu dana, a ne za novu ulogu.

"Imat ću više, imat ću manje, vjerojatno do kraja života. Stvar je u tome, ako je to najzanimljivije o meni, bolje da odustanem od ovoga i odem raditi na farmu lavande negdje u Minnesotu", otkrila je što misli o tom pitanju za Refinery29.

"Ako iz glave navedem 20 sjajnih žena u svom životu, u svom oblicima, veličinama, godinama, bojama... mogu samo nastaviti tako. Ono što ljudi nazivaju normalnim, moram samo držati u glavi da je to sranje", dodala je.

Osim toga, objasnila je i kako je "savršena figura" samo mit. "Znam neke od tih žena iz časopisa, koje nazivaju savršenima ili čije su guze navodno bolje, a često ni ne izgledaju tako u stvarnosti."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.