Mia Franić u zavodljivom izdanju skupila stotine lajkova: "Lutka"

Foto: Instagram

MIA FRANIĆ okrenula je novu stranicu u životu otkako se razvela od poduzetnika Dragana Jurilja, a na Instagramu je pokazala kako proljetne dane provodi kao solo igračica. Tako je s obožavateljima podijelila fotografiju na kojoj uživa u jednom zagrebačkom restoranu, a njezin zanosni izgled odmah je privukao pažnju pratitelja.

Odjevena u traperice i ružičasti sako koji naglašava njen bujni dekolte Mia je primila brojne komplimente u komentarima ispod fotografije. "Lutka", "Preee", "Wow", pisali su joj. Na Instagram Storyju otkrila je kako je uživala u jelu iz svog kraja, a riječ je o pašticadi.

Mia je nedavno za Index otkrila kako se baca u glazbene vode, za koje kaže kako su "njezina najveća ljubav", unatoč godinama koje je provela radeći kao manekenka.

"Ostvarila sam manekensku karijeru, ali odlučila sam zaključiti to poglavlje. Odlučila sam da je vrijeme da se vratim svojoj prvoj ljubavi, pjevanju, i sada ozbiljno radim na tome", objasnila nam je u siječnju Mia koja se krajem istog mjeseca splitskoj publici posljednji put predstavila u ulozi modela, i to na humanitarnoj reviji međunarodnog dana vjenčanja Wedding Day u splitskoj Spaladium Areni.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.