Mira Furlan i Miki Manojlović u novom filmu oskarovca Danisa Tanovića

GLUMCI Mira Furlan i Miki Manojlović trebali bi biti glavni akteri filma "Cirkus Columbia" bosansko-hercegovačkog oskarovca Danisa Tanovića. Film koji je trenutačno u fazi pripreme bazira se na istoimenoj knjizi novinara i pisca Ivice Đikića.

Romantična saga s kraja stoljeća govori o dolasku novog doba na Balkan, prenosi B92. Prema podacima na internetskoj stranici "IMDB" film bi trebao biti završen 2011. godine. Radnja filma se vrti oko povratnika Divka koji se za vrijeme odlaska komunizma i dolaska demokracije nakon niza godina pojavljuje u  rodnom hercegovačkom mjestu prepun novca, sa skupim Mercedesom i 40 godina mlađom suprugom.

"Prva pobjeda je izbacivanje bivše žene i sina iz kuće u kojoj su stanovali. U početku izgleda kao da Divko pobjeđuje i da novac može sve. Ali onda se njegov sin Martin i njegova nova žena Azra zaljube. Rat kuca na vrata malog grada i kada sve počinje izgledati crno za Divka, on dobiva jedinu stvar zbog koje se i vratio, svoju bivšu suprugu", stoji u sinopsisu.

Uz produkcijsku kuću "Razor film", na Tanovićevom uratku trebao bi raditi i francuski "A.S.A.P.", "Autonomus" iz Velike Britanije i "Man's film" iz Belgije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.