Miss Hrvatske Katarina Banić: U vezi sam s poznatim nogometašem koji igra u inozemstvu



AKTUALNA Miss Hrvatske, Katarina Banić, pošla je putem svojih prethodnica i našla si uspješnog nogometaša, no svoju vezu čuva podalje od očiju javnosti i čuva privatnost svog dečka, ne želeći nam reći o kome se radi. Iako se do sada nagađalo da je u vezi s aktualnim Misterom Hrvatske, Radovanom Stošićem, lijepa nam je Triljanka rekla da to nije istina, već njeno srce već neko vrijeme okupira nogometaš s inozemnom adresom.

"Sve ćete uskoro saznati"

"Nije mi to baš novi dečko, jer smo skupa već osam mjeseci, ali još uvijek ne želim izlaziti u javnost s njegovim imenom", rekla nam je 20-godišnjakinja. Rekla nam je samo da je riječ o osobi koja je poznata hrvatskoj javnosti te da će se sve uskoro saznati kada on odluči obznaniti njihovu vezu. "Mogu samo reći da igra u prvoj ligi u jednoj stranoj zemlji. Neću reći kojoj, ali karijeru je započeo u Hrvatskoj", rekla nam je Katarina koja nije željela otkriti niti je li joj dragi član nogometne repke, ali najavila je da će nas uskoro osloboditi neizvjesnosti: "Sve ćete uskoro saznati", rekla nam je smiješeći se. Za navodnu vezu s Misterom Hrvatske, Radovanom Stošćem, samo je rekla da "to nije bilo ništa". "To je bilo bezveze, kao prijateljstvo, ništa više", tvrdi lijepa 20-godišnjakinja.

Na svjetskom izboru za Miss želi glumiti

Ljeto planira provesti radno i za razliku od brojnih svojih vršnjakinja, u svojem rasporedu neće imati mnogo mjesta za odmor. "Imam stalno neke revije i poslove. Krajem rujna se pripremam za svjetski izbor", kaže Katarina koja će Hrvatsku predstavljati na ovogodišnjem izboru u Kini. "Imam stalno neka snimanja, radim bookove, a još mi nisu dali neku ideju za natjecanje talenata. Kad mi preporuče nešto, onda ću se odlučiti što ću. Najradije bih nešto glumila, jer me to zanima, ali vidjet ćemo", rekla nam je mlada Triljanka. 

"Toples nije za mene, tako sam odgojena"

Iako ovo ljeto neće naći mnogo vremena za more, sunčanje sigurno neće zaobići s obzirom na to da mora pripremiti ten za svjetski izbor u Kini. No, za razliku od mnogih hrvatskih kupačica, našu missicu nećemo vidjeti kako se sunča u toplesu. "Mislim da je to stvar pristojnosti. Ja sam tako odgojena i nikad to ne bih prakticirala, ali sigurno je to nekome normalna stvar. Neka svatko radi što hoće, ali to za mene nije", tvrdi 20-godišnjakinja. Pitali smo je ima li to veze s njenom vjerom, s obzirom da je jednom prilikom izjavila kako se u životu najviše boji Boga te voli čitati literaturu religijske tematike, posebno "Čuda Ivana Pavla II", ali rekla je da to nema veze sa sunčanjem u toplesu. "Više je tu u pitanju pristojnost i dobar odgoj", kaže Miss Hrvatske.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.