Modni Mačak opet kreira: Seksi Iva Jerković, Fani Stipković, Iva Šarić i Ecija Ivušić pozirale za kampanju



PITATE se što zajedničko ljepoticama, tračevima, sedamdesetim godinama prošlog stoljeća, Marku Grubniću i Tomu Fordu? Riječ je o modnoj liniji "GOSSIP..." koju je Grubnić pokrenuo u suradnji sa svojom prijateljicom Mirkom Zelić, a čija su zaštitna lica jesenske kampanje prelijepe Iva Jerković, Fani Stipković, Iva Šarić i Ecija Ivušić. Baš kao i njegov modni uzor Tom Ford, Modni Mačak kolekciju nije predstavio na modnoj pisti.

"Ideja je već dugo u mojoj glavi, ali ovo ljeto sam u suradnji s Mirkom napravio kolekciju koja je inspirirana sedamdesetima. Kreacije su nosive i u dnevnim i večernjim varijantama. Jako su ženstvene", naglašava Grubnić i dodaje: "Ima jako puno komada koji su nosivi u dnevnim kombinacijama, poput plišanih kardigana, dnevnih košulja-haljina, košulja bogatih volanima i mašnama, odijela od pliša, ali i večernjih glamuroznih toaleta. Kolekcija je rađena od najfinije svile i pliša. U kolekciji imamo i šešire koji prate stil kolekcije i sve je to jako ženstveno".

"Nikad nisam robovao hrvatskim pravilima i normama"

"Prioritet pri stvaranju kolekcije nam je bio spojiti dizajn te kvalitetu izrade i materijala s cijenom koja je prihvatljiva širokim masama. Odjeća se od ovog tjedna prodaje u Ginger dućanima u sklopu Heruc Galerije. Kao što je to napravio moj modni uzor Tom Ford, kolekciju nismo predstavili na reviji, već putem press fotografija, a tempirali smo da bude premijerno prikazana tijekom najcjenjenijih svjetskih tjedana mode", navodi Modni Mačak.

"Nikad nisam robovao hrvatskim pravilima i normama, pa tako ni ovaj put. Svi su očekivali da ćemo napraviti reviju ili sudjelovati na nekom našem tjednu mode, ali meni je za sada bilo ljepše i draže družiti se cijeli dan u opuštenoj atmosferi sa svojim curama i kroz zabavu i ugodno druženje snimiti prave jesenske fotografije s kojima predstavljam svoj novi poslovni potez", kaže Grubnić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.