Na zagrebačku premijeru filma "Koko i duhovi" stigao i Joško Lokas u društvu svoje djece

VEČERAS je u Kaptol centru održana premijera filma "Koko i duhovi". Film koji je redatelj Danijel Kušan napravio prema legendarnoj dječoj knjizi svog oca Ivana, okupio je veliki broj posjetitelja, koji su na premijeru doveli svoje najmlađe, kojima je prvenstveno i namijenjena ova poslastica. Hrvati odavno nisu imali pravi dječji film, pa ne čudi veliki interes javnosti.

Glavne zvijezde filma su Antonio Parać, Nina Mileta, Kristian Bonačić te Filip Mayer i Ivan Maltarić. Premijeru su posjetili Joško Lokas sa djecom, Barbara i Lucas Nola, Zoran Šprajc te Hana Hegedušić i Boris Mihaljević, ali i bračni par Jelena i Janko Popović Volarić. Ronald Braus i Sanja Pilić te Darko Janeš i Željko Konigsknecht također su bili na premijeri "Koka i duhova".

Na ovogodišnjem Pula film festivalu "Koko i duhovi" nagrađen je s šest nagrada. Osim nagrade publike, film je nagrađen za glazbu i montažu te je zaradio dosad sjajnu prosječnu ocjenu 4,78, a Danijel Kušan proglašen je najboljim debitantom. Sljedeći film o Koku bit će Zagonetni dječak, za koji scenarij piše Hana Jurišić, a režirat će ga Dražen Žarković. Ideja je da u ovu seriju filmova uključimo što više mladih autora, kako bi svaki u njih unio nešto novo u već svima dobro poznat sadržaj“, izjavio je redatelj Danijel Kušan. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.