Najpoznatija srpska blogerica: "Kako netko može staviti sebe ispred svog muškarca? On je važniji!"

Foto: Instagram

NAJPOZNATIJA srpska blogerica Zorana Jovanović Zorannah uzor je tisućama djevojčica diljem regije, ali u posljednje vrijeme vrijeđa zdrav razum svake žene koja je prati. Zorannah, koja se pojavila na društvenim mrežama kao modna ikona i stvorila opću euforiju u srpskim medijima, u posljednje vrijeme svojim glupostima šokira dio javnosti koji ju je do sada smatrao samostalnom mladom ženom.

Nakon što je započela vezu s nogometašem belgijskog Genta, Danijelom Milićevićem, Zorannah je okrenula ploču i više joj nije jako važno da sama zaradi za svoje torbe kojima se hvali na društvenim mrežama. Djevojčicama koje ju prate počela je govoriti o važnosti potpore muškarcu te im u videima stalno ponavlja da je muškarčeva karijera mnogo važnija od ženine. 

U komentar ispod jednog videa u kojemu je govorila o karijeri svog dečka nogometaša za koju će ona žrtvovati sve, javile su joj se mame djevojčica koje ju prate, ali i mnoge žene koje se ne slažu s njezinim teorijama. Njezin odgovor posramio bi i blogericu iz doba Rimskog carstva.

"Ja ne razumijem kako netko može sebe staviti ispred svog muškarca. On treba biti prioritet br 1, onda ti ili ako imaš djecu oni nakon njega pa onda ti i svi ostali... Da je više žena kao ja manje bi bilo razvoda i samohranih majki", poručila je Zorannah.

No, tu nije stala.

"Ja nikada u životu ne bih tražila od muškarca da odbaci svoju karijeru, jer smatram da je on muško i da je njegova karijera bitnije od moje. Svako ima svoje prioritete u životu, ja ću njega pratiti na kraj svijeta jer svaka žena treba pratiti svog muškarca a ne on nju. Muškarci koji to rade su besposličari, papučari i pijavice i nijedan od njih ne treba očekivati da će ga žena izdržavati.  A žena ima puno pravo da očekuje to jer podiže djecu i brine o njemu a ako ima vremena pored toga da radi to je bonus. Sigurno neće ona da rinta, a on da mijenja pelene i kuha ručak, ako ti voliš takve muškarce to je tvoj problem!", napisala je Zorannah jednoj od cura koje su joj se javile u komentarima.

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Zorannah instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Zorannah

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.