Najveći luksuz na svijetu: Noć ovdje košta preko 22.000 kuna, izgleda kao u raju

Foto: Instagram

RESORT Kudadoo na Maldivima proglašen je najboljim novim luksuznim resortom za 2019. godinu, piše Business Insider.

U ovom malom resortu nalazi se 15 rezidencija s jednom ili dvije spavaće sobe. Ti apartmani okruženi su oceanom, a za one kojima to nije dovoljno, unutar svakog postoje i "infinity" bazeni. Resort je otvoren 26. prosinca, no već je privukao brojne goste dubokih džepova.

Hotel se ponosi i "eco-friendly" turizmom - krov resorta koji se sastoji od 984 solarne ploče u svakom trenutku stvara dovoljno energije za 50 gostiju i 100 djelatnika. Također, izbacili su plastiku iz upotrebe (nema plastičnih slamki, posuđa i pribora...)

Kudadoo je resort samo za odrasle, što znači da u njemu mogu odsjesti samo oni stariji od 15 godina. Moguće je unajmiti čitav resort za privatne domjenke, a u tom slučaju dobrodošli su gosti svih dobnih uzrasta. 

U sklopu resorta postoji wellness, bar te restoran koji poslužuje morske plodove uhvaćene na lokalnom području. Postoji tu i teretana, a gosti mogu ići i na jogu, dostupan im je i guru za meditaciju...

Noć u apartmanu s jednom spavaćom sobom, za dvije osobe, stoji 3400 dolara, dok u onom s dvije spavaće sobe stoji 4800 dolara.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.