Najzgodnija hrvatska nogometašica potvrdila da je u vezi s portugalskim nogometašem

Foto: Instagram

ANA MARIA MARKOVIĆ, najzgodnija hrvatska nogometašica (ali i svjetska), u vezi je s portugalskim kolegom nogometašem Tomasom Ribierom. 

"Upoznali smo se tijekom njegova boravka u Zürichu. Kad sam se ozlijedila, shvatila sam da ga trebam uz sebe. Podrška mi je i najviše je bio uz mene", potvrdila je Ana Maria za Bild koji ovaj par naziva "nogometnim parom iz snova".

24-godišnja Marković proljetos je ozlijedila desno koljeno tijekom derbija protiv Züricha. Zato je morala biti operirana te se oporavljala mjesecima. Sada je, kaže, spremna za povratak na terene.

Tko je Ana Maria Marković?

Zgodna 23-godišnjakinja rođena je u Švicarskoj i odmalena se bavi nogometom. Od 2020. godine igra i za prvu ligu švicarskog Grasshoppera, a svi pogledi bili su usmjereni prema njoj kad je zabila gol za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Puli. Na Instagramu ima više od 3 milijuna pratitelja s kojima često dijeli fotografije s nogometnih terena i iz privatnog života. Inače, bila je i jedna od kandidatkinja u Indexovom izboru za titulu najljepše Hrvatice 2022. godine.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.