Napravio žensku verziju sebe i otvorio Tinder, lajkalo ga 1650 muškaraca

Screenshot: Twitter

SNAPCHAT je izbacio nove filtere, uključujući i onaj koji korisnicima aplikacije omogućava da svom licu dodaju muške, odnosno ženske karakteristike i tako vide kako bi izgledali da su osobe suprotnog spola.

Neki korisnici dobili su toliko realistične selfieje da su s njima otvorili profile na Tinderu i primili brojne poruke i ponude zainteresiranih ljudi. Jedan od njih je i Jake Askew iz britanskog Norwicha koji je izazvao neočekivano visok interes muškaraca na spomenutoj aplikaciji za upoznavanje.

Nakon što je otvorio račun kao djevojka po imenu Jess i stavio fotografiju dobivenu uz pomoć filtera, čak 1650 ljudi lajkalo je taj profil, a s njegovom ženskom verzijom "matchalo se" 200 do 400 ljudi.

Za LadBible ispričao je kakve je sve poruke dobivao od zainteresiranih tipova. "Jedan dečko je pitao: 'Jesi li ti umjetničko djelo... jer te želim objesiti na zid.' Drugi je razgovarao sa mnom o svom 'svinjskom maču', a jedan tip me jednostavno zamolio da sjednem na njegovo lice", prepričao je Jake, dodavši kako nikome od njih nije rekao da se radi o smicalici.

Jake nije bio jedini koji je došao na ovu ideju.

"Prošlu noć sam se napio, a ujutro sam se probudio s otvorenim Tinder profilom s fotografijama sebe kao cure napravljenim na Snapchatu", napisao je jedan dečko na Twitteru uz fotografije i snimku zaslona dopisivanja sa zainteresiranim muškarcima.

On nije bio jedini. "Koristio sam Snapchat filter na Tinderu 30 minuta... zaključio sam da mrzim muškarce", napisao je.

Cure i dečki u vezama iskoristili su ovaj filter kako bi smjestili svojim partnerima i dobili urnebesne reakcije.

Jedna djevojka uz pomoć filtera se pretvorila u svog brata, dok je bilo i onih koji su si dali oduška transformirati se u slavne osobe.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.