Nataša Janjić pokazala kako je izgledala s 18 godina: "Fotka za indeks i tanke obrve"

Foto: Instagram

NATAŠA JANJIĆ MEDANČIĆ na InstaStoryju podijelila je fotografiju na kojoj ima 18 godina. Ispod fotografije je pratiteljima postavila pitanje vezano za obrve koje su tada bile u modi. 

"Ovo sam ja s 18 godina. Fotka za index i tanke obrve" napisala je Nataša iznad fotografije. 

Ispod fotografije glumica je postavila pitanje pratiteljima. Pitanje je glasilo: "Jeste li za povratak tankih obrva u modu?", a kao ponuđeni odgovori su bili "Bože, sačuvaj!" i "Vratit će se kad-tad". 

Većina pratitelja, njih 61%, je pritisnula da su protiv povratka ovakvih obrva, odnosno "Bože, sačuvaj!", ostalih 39% smatra da će se s vremenom vjerojatno vratiti u modu. 

Podsjetimo, Nataša je prošli mjesec objavila fotografiju posvećenu suprugu Nenadu povodom treće godišnjice zaruka

"Na otoku mog djetinjstva prije tri godine, pod nerazjašnjenim romantičnim okolnostima, na današnji dan rekla sam DA. Ovom mom čovjeku. I dobru i zlu s njim. Zaredalo se od tada toliko fantastičnog dobra, ali i prilično nevjerojatnog 'zla'… Tko bi mislio da može baš tako sve odjednom u kratkom vremenu!

Preživjeli smo, naučili biti jači i zahvalni i vježbamo to i dalje svakim danom! Jedno je sigurno, ono dobro toliko je NAJBOLJE da ga ni sada, da me ponovo pita (a nadam se da bi), ne bih mogla odbiti", napisala je tada Nataša. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.