Natašu Bekvalac divljački pretukao suprug: Udarao ju je u ranu od carskog reza i vukao po stanu

Foto: Instagram

U VRIJEME dok dio Hrvata rogobori zbog dokumenta koji pruža zaštitu zlostavljanim ženama, Srbiju potresa jedan slučaj obiteljskog nasilja.

Poznatu pjevačicu Natašu Bekvalac pretukao je suprug Luka Lazukić, s kojim je u braku nešto više od pola godine, i to svega mjesec i pola nakon što je rodila. Srpski mediji tijekom vikenda donosili su brutalne detalje, poput onog da je Lazukić pjevačicu udarao u ranu od carskog reza. Iako se činilo da su u sretnom braku, otkriveno je da je Lazukić nakon noćnog provoda došao kući u alkoholiziranom stanju i zaspao pored supruge. Ona se potom probudila i u njegovu mobitelu pronašla ljubavne poruke koje je razmjenjivao s drugim ženama te ga probudila. Najprije su se posvađali, a potom je Lazukić Natašu udarao i vukao po stanu.

Pjevačica je najprije došla u Hitnu pomoć zbog ozljeda, a kasnije se vratila jer je povraćala cijelo vrijeme. Dijagnosticiran joj je težak potres mozga, a trenutno se oporavlja u svom stanu na Dedinju.

"Čovjek ne može biti dobro poslije ovakve tragedije. Nitko od nas nije dobro... Na Natašinu tijelu vidljivi su tragovi nasilja i trenutačno svi mislimo samo o njezinu zdravlju", rekao je njen otac Dragoljub.

Mediji pišu da je odlučna u namjeri da pokrene brakorazvodni postupak, a protiv supruga, IT stručnjaka, već je podnijela kaznenu prijavu. On je priveden, a potom pušten da se brani sa slobode. Nakon što je pretukao pjevačicu, otišao je u stan svojih roditelja u Novom Beogradu.

Da se i u Srbiji nažalost obiteljsko nasilje tolerira dokazuju komentari koji se ovih dana mogu pročitati po portalima, a po kojima je Nataša sama kriva jer joj je ovo treći brak, jer je s Lazukićem bila kratko u vezi, jer je javna osoba... Očito nekima ne treba puno da nađu opravdanje za muškarca. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.