Nećakinja princeze Diane objavila fotke s luksuznog medenog mjeseca u Italiji

Foto: Instagram

LADY KITTY SPENCER, nećakinja pokojne princeze Diane, prije nešto više od mjesec dana udala se za južnoafričkog multimilijunaša, 62-godišnjeg Michaela Lewisa, a par trenutno još uvijek uživa na medenom mjesecu.

Kitty i Michael borave u jednom luksuznom hotelu u Positanu, naselju u Italiji, gdje noćenje košta i do 3500 funti, piše Daily Mail.

Par se prvi put prijavio u hotel 27. srpnja, tri dana nakon raskošnog vjenčanja u Rimu. Kitty je sada na Instagramu objavila nekoliko fotografija s medenog mjeseca. 

Između ostaloga, večerali su u jednom od restorana koji se može pohvaliti jednom Michelinovom zvjezdicom, šetali su gradom i uživali u glazbi. 

Podsjećamo, Kitty i Michael vjenčali su se krajem srpnja u Rimu. Nekoliko dana nakon vjenčanja Kitty je objavila fotografije sa svadbe i pokazala vjenčanicu koju je nosila. 

Inače, par je u vezi od 2018. godine, a zaručili su se krajem 2019. Prije veze s Michaelom Lewisom Kitty je bila u vezi s još jednim starijim muškarcem, magnatom Niccolom Barattierijem di San Pietrom, koji ju je 2017. godine ostavio zbog romanse s glumicom Liz Hurley.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.