Neno Belan i Fiumensi otvaraju novu koncertnu sezonu u klubu Roko & Akademija

POSTOJI nekoliko valjanih razloga zbog kojih ljubitelji kvalitetnog zvuka i odlične zabave na svome kalendaru trebaju zaokružiti datum petak 17. rujna 2010. Naime, toga dana u 22 sata, u preuređenom zagrebačkom klubu Roko & Akademija počinje nova koncertna sezona. Sezona se otvara na velika vrata koncertom jednog od najeminentnijih hrvatskih autora, Nene Belana i grupe Fiumens.

Splićanin sa riječkom adresom i grupa Fiumens u Zagreb dolaze s četiri Porina u džepu. Album "Tvornica snova" proglašen je albumom godine, najboljim rock albumom, najboljim koncertnim albumom, a izvedba pjesme Ivona zaslužila je Porina kao najbolja izvedba grupe s vokalom. I da ne znamo ništa o Belanu i Fiumensima ovo bi bio dovoljan razlog za dolazak na koncert.

Neno Belan, najprije s Đavolima a kasnije i u solo karijeri, ostaje vjeran je svome mediteranskom senzibilitetu i romantičnim zvukovima rocka i popa. Njegove pjesme nastale pod utjecajem The Beatlesa, The Beach Boysa i rock′n′rolla pedesetih i šezdesetih godina prošlog stoljeća, začinjene dalmatinskim zvukovima etno melodija jednako voli mlađa i zrelija publika. Niz hitova i uspješnica kao što su Rock galama, Sunčan dan, Dotakni me usnama, Galeb, Dani ljubavi, Rijeka snova Belan nastavlja novim singlom Kiša, za koji je dobio 3. nagradu žirija i nagradu za najbolje kantautorsko djelo na ovogodišnjem festivalu Dalmatinskih šansona. Da je žiri bio u pravu dokazala je i odlična reakcija publike. Sigurni smo da će svi oni koji dođu na koncert 17. rujna u Roko & Akademiju uživati u svakoj njegovoj pjesmi.

Jednako tako uživat će u novouređenom prostoru kluba Roko & Akademija. Poznati klub dobio je novo ruho. Osvježen ekskluzivni izgled interijera i stilski ukomponirani detalji zadovoljit će i najzahtjevnijeg gosta. Vrhunskom doživljaju ovoga i svih drugih koncerata i događanja doprinijet će i nova koncertna oprema. Bogati se noćni program kluba nastavlja popularnim Studentskim noćima, koncertima poznatih izvođača i nastupima DJ-a.

Osim brojnih obožavatelja Nene Belana svoj su dolazak na svečano otvorenje preuređenog kluba i otvaranja koncertne sezone uz brojna iznenađenja i vrijedne nagrade najavili i gosti iz javnog života. S obzirom da je broj ulaznica ograničen pozivamo sve zainteresirane da na vrijeme osiguraju svoju ulaznicu. Cijena ulaznice je 40 kuna.

Pročitajte više