Netflixova glumica pokazala kako izgleda jahta kojom plovi Hrvatskom: "Luksuzno je"

Foto: Screenshot TikTok/Instagram

Influencerica Julie Theis, koja je mnogima poznata iz Netflixovog reality showa The Trust: A Game of Greed, trenutno odmara u Hrvatskoj na jednoj luksuznoj jahti.

Na TikToku je objavila video u kojem je pokazala kako izgleda život na mega jahti i što sve ona sadrži. "Posadu čini 10 ljudi koji će se pobrinuti za sve što trebate tijekom boravka", započela je Julie i potom pokazala kako izgleda unutrašnjost jahte.

Julie na jahti ima svoju sobu, kupaonicu i walk-in ormar. "Jako je luksuzno, kao što možete vidjeti", istaknula je. Pokazala je i hranu koju jede. "Nećete požaliti ako plovite hrvatskom obalom, ovo je jedno od najljepših mjesta na zemlji", zaključila je.

@julietheis

From trailer park to Mega Yacht 🛥️

♬ Enjoy Your Life - Mas Rizky Iman

Iz Amerike se preselila u Dubrovnik

Inače, Julie se prije nekoliko mjeseci preselila iz Amerike u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. Ubrzo je postala vlasnica jedne tvrtke.

"Pijem šampanjac u milijunski vrijednom kompleksu u Hrvatskoj jer sam tijekom meditacije shvatila da se trebam preseliti tu. I sada sam ovdje vlasnica biznisa", objasnila je ranije na TikToku.

"Došla sam bez ičega i vjerovala sam da trebam biti ovdje jer mi je intuicija tako govorila. Imala sam toliko razgovora sa psihoterapeutom i rekla sam mu da sam jednostavno pratila unutarnji glas", dodala je.

>>Netflixova zvijezda: Došla sam bez ičega u Hrvatsku, a sada sam vlasnica biznisa

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.