Ni kiša ih nije omela: Amar Bukvić i Sandi Cenov na špici u društvu svojih boljih polovica

NA ZAGREBAČKOJ je špici živo čak i kad nema sunca. Kića i hladno vrijeme nisu omeli glumca Amara Bukvića i pjevača Sandija Cenova da se prošeću sa svojim boljim polovicama. Zvijezda serije "Najbolje godine" bio je u centru grada s dugogodišnjom djevojkom Ivanom Hranjec. Amar je u nedavnom intervjuu otkrio da on i njegova djevojka planiraju započeti zajednički život, no još uvijek nema nikakvih najava o mogućem vjenčanju.

Sandi Cenov prošetao je Bogovićevom sa suprugom Ilinom i sedmomjesečnim sinom koji je spavao u kolicima, dobro utopljen dekicom. Iako je pjevač imao kapuljuču na glavi, njegovo dijete i supruga nisu imali nikakvu zaštitu od kapi kiše koje su kroz cijeli dan povremeno padale. Par ima i trogodišnju kćer Zaru, ali ona danas nije bila s njima.

Još jedan glumac, Franjo Jurčec, odlučio je kišni proljetni dan provesti na otvorenom, u društvu svog unuka. Iako je vrijeme bilo prilično hladno, zvijezda serije "Zauvijek susjedi" nije unuka odveo na špicu u neki od popularnih kafića, već je pazio na njega dok se mališan igrao u parku Zrinjevac.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.