"Nije trebala izgledati tako": Kako je nastala scena kupanja iz filma "Maratonci trče počasni krug"

Screenshot: YouTube

FILM "Maratonci trče počasni krug" prvi put je prikazan prije 35 godina, no i dalje je jedan od najpopularnijih filmskih ostvarenja u regiji, a mnogi do posljednjeg detalja pamte svaku scenu iz te srpske crnohumorne komedije.

Među najpoznatijima je svakako scena kupanja u kadi s Melitom Bihali (sluškinjom Oljom) i Mićom Tomićem (Maksimilijanom Topalovićem). Redatelj Slobodan Šijan i glumački veteran Tomić dogovorili su se da će scenu tako snimiti bez Melitina znanja da bi njezin smijeh i vrisak bili prirodniji i uvjerljiviji. 

>>>Nitko u Jugoslaviji to nije vidio: Nakon 35 godina otkrivena tajna filma "Maratonci trče počasni krug"<<<

>>>"Ovo čekam 20 godina, mamu ti tvoju": Kako je nastala najjača scena iz "Maratonci trče počasni krug"<<<

Melitina reakcija bila je zaista prirodna, a ona je kasnije ispričala da je scena zbog toga ispala simpatična i spontana te da se nije naljutila na filmske kolege jer su joj prešutili plan.

"Na toj sceni se stalno insistira, što mi negdje i smeta. Vidjela sam po gradu da je ona na svakom DVD-u na naslovnoj strani. Moram vam otkriti da taj kadar nije trebao izgledati tako, već je Mića Tomić, u dogovoru sa redateljem Šijanom, meni rasparao bluzu dok me uvlačio u kadu u kojoj se kupao. Ipak, scena je ispala veoma simpatična i spontana, upravo zbog toga što ja nisam znala za njihov dogovor i bila sam iznenađena. Naravno, nisam se naljutila na njih", rekla je u jednom intervjuu za Press Online.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.