"Nikad nisam vidio publiku koja tako usklađeno i zdušno psuje ´Who the fuck is Alice´"

KAO I u svakoj emisiji do sad, i u trećoj epizodi showa "Zvijezde pjevaju" uvjerljivo su bili najlošiji HTV-ova voditeljica Katja Kušec i njezin profesionalni partner Đani Stipanićev. "Kaubojski" dvojac koji je prema mišljenju Husa pjevao pjesmu koja nema veze s countryjem, dobio je mizerni zbroj ocjena 22, ali ne i najmanji broj glasova gledatelja. Gubitnici koji su nakon Tamare Despot i Ervina Baučića napustili show su Marija Husar i Mihovil Horvat.

"Vidi se da znate što radite i što želite. Duško me momentalno razoružao"

"Doista nam je gušt kada korigirate nastupe zbog naših kritika. Potpuno ogoljen i sam, Miha, tebi dajem svaku pohvalu", komentirala je Martina Tomičić Moskaljov, najstroža članica žirija. Rockeri koji su za svoju pjesmu Prljavog kazališta "Sve je lako kad si mlad" uskladili cjelokupni stajling, ali i nastup od žirija su dobili zbroj ocjena 27, ali im je ipak gledateljstvo ispred malih ekrana presudilo.



Kao što su Katja i Đani od početka showa najlošiji, isto tako su Ivana Kindl i "crni Roko" Duško Modrinić po treći put dobili najveći broj bodova. "Vidi se da znate što radite i što želite. Duško me momentalno razoružao", komentirala je oduševljena Martina dok ni ostali članovi žirija nisu bili nimalo suzdržaniji. "Oduševili ste me stajlingom, nastupom, ali i vokalno ste bili odlični", zaključila je Ksenija Erker.

"Bilo mi je lakše roditi ona tri sina i odgojiti ih nego imati probe s Dreletom"

Osim Indexove blogerice Ivane Kindl i "Roka", posebno su se istaknuli Dražen Čuček i partnerica Natali Dizdar, Guliano i Dolores Lambaša, ali i Davor Dretar Drele i Zorica Konđa. Kao i uvijek, Drele je bio pun šaljivih komentara, no nije ni Zorica bila ništa skromnija. "Bilo mi je lakše roditi ona tri sina i odgojiti ih nego imati probe s Dreletom", komentirala je Zorica na što joj je Davor uzvratio da on nakon proba s njom više nema problema sa strahom.


"Prije 20 godina sam ja pjevao pjesmu 'Alice' i moram primijetiti da nikada nisam vidio publiku koja tako zdušno i usklađeno psuje 'Who the fuck is Alice'", našalio se Rajko koji je taj stih usporedio s pjesmom Connecta - "Ova mala mi je jebena". Jednako dobri su bili Natali i Dražen. Natali je za potrebe country nastupa čak na sebe navukla kratku suknjicu i otkrila trbuh.

"Jako su dobri. Stajling je izrazito uvjerljiv", pohvalila je Ksenija rokerski par, Dolores Lambašu i Guliana koje su u publici bodrili Gulianova supruga Kristina i Frano Lasić. Dolores, koja i dalje ima čudnovato nateknutu usnu, je za potrebu pjesme "Povedi me" odjenula crne pripijene kožne hlače dok je Guliano imao kožnu jaknu i popularne "starke".

"Ne mogu reći da loše pjevate, ali Katja, gubite bitku sa strahom"

U trećoj emisiji treće sezone žiri je bio najviše razočaran Kristinom Krepelom i Markom Toljom. S obzirom da su u prošloj emisiji bili drugi na ljestvici po broju bodova, Marko i Kristina su se malo opustili ili je možda bila riječ o krivom odabiru pjesme što su strogi članovi žirija itekako zamijetili. "Smatram da niste loši, ali u prošloj emisiji ste bili puno uvjerljiviji", zaključio je Hus u čemu se složio i ostatak ocjenjivačkog suda.

I po drugi put, par koji je uvjerljivo najlošiji, Katja i Đani su ponovno spašeni od strane simpatija publike. "Osjećam da se Katja strahovito trudi, ali isto osjećam veliku količinu grča i ukočenosti", komentirala je Martina Tomičić Moskaljov. Nešto slično je rekao i Rajko koji misli kako je Katja najbolji primjer zvijezde koja pjeva. "Vi ste najbolji primjer kako trebaju izgledati 'Zvijezde pjevaju'. Mnogi drugi natjecatelji imaju školovane glasove. Ne mogu reći da loše pjevate, ali Katja, gubite bitku sa strahom", zaključio je Rajko.

A.M.
Foto: HTV

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.