Njihovo vrijeme tek dolazi: Zgodne Hrvatice koje su se našle među top 10 najljepših

Foto: Instagram/Index

NAŠA anketa za najljepšu Hrvaticu je vani i možete dati glas svojoj favoritkinji. Tako su se uz brojne poznate pjevačice, glumice i misice, svoje mjesto našle su i neke nove mlade nade među kojima su i ove tri ljepotice.

>>> Glasaj za najljepšu Hrvaticu 2015 <<<

Među njima je i prva hrvatska "plus size" manekenka Lucija Lugomer koja nam je u jednom od svojh prvih intervjua otkrila koliko je važno voljeti sebe i svoje tijelo.

"Laska mi biti takozvani prvi "puls size" model jer predvodim ljepotu u svim veličinama. Dobivam predivnu podršku sa svih strana, te me to gura da idem puno dalje", rekla nam je Lucija. 

We are all human beings, and we all have insecurities, but it's about being healthy and happy with yourself. I'm not...

Posted by Lucija Lugomer on Friday, November 13, 2015
 

NAOČALE: Poklon NAUŠNICE: Importanne GaleriaRUŽ: NYX (Addis Ababa)FRIZURA: GLAM EXPRESS ( Keratinska maska i ampula...

Posted by Lucija Lugomer on Saturday, November 14, 2015
 

Osim nje, ove se godine pričalo i o Izabeli Andrijanić, lijepoj djevojci nogometaša Matea Kovačića. Već su neko vrijeme sretno zaljubljeni, a upoznali su se u crkvi.

Izabela na svojem Instagramu ima hrpu pratitelja, a objavljuje fotke s putovanja sa svojim dragim, ali i trenutke iz vip lože pa je tako nedavno pratila tekmu i sa slavnim glumcem Gerardom Butlerom.

A ako se pitate tko je Zlata Stefanova, onda ćemo vam reći kako je ona jedna od najtraženijih ljepotica iz naše Gentleman's Chioce rubrike.

Zlata je rođena u Hazaru u Turkmenistanu, a sa sedam godina doselila je u Hrvatsku. Završila je trgovačku i tekstilnu školu za dizajnera odjeće u Rijeci, a u slobodno vrijeme bavi se foto-modelingom. 

 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.