Novi detalji: Tinu Jedvaju i Dini Dragiji na svadbi pjevali Lexington i Saša Matić

Foto: Instagram

JUČER SU SE vjenčali Tin Jedvaj i Dina Dragija, a objave na društvenim mrežama otkrile su detalje o raskošnoj proslavi.

Tin i Dina prvi su ples otplesali na hit Eda Sheerana Perfect, a uzvanike je kasnije zabavljala popularna grupa Lexington.

U kasnijim satima na pozornici se pojavio i Saša Matić. Dobro raspoloženi mladenci plesali su s uzvanicima ispred pozornice, a u jednom trenutku su se i popeli na pozornicu te zapjevali s glazbenicima. 

Na vjenčanju su bila brojna poznata imena hrvatske scene, a jedna od uzvanica, mlada pjevačica Hana Mašić, također je zapjevala mladencima.

Podsjećamo, vjenčanje je održano u Varaždinu. 

Dugo skrivali vezu

Iako ju je šira javnost upoznala kao curu nogometaša, Dina je upisala prestižni UCL (University of London), gdje je nastavila školovanje nakon što je diplomirala na Visokoj školi međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld.

U njenom životopisu je i potpredsjedničko mjesto NGO Youth Leaders Networka kojemu je cilj pripremiti mlađe generacije za političke izazove novog doba, a odnedavno je jedna od NFT umjetnica.

Prije toga okušala se u manekenstvu, a na Instagramu s pratiteljima često dijeli fotografije svoje i Tinove svakodnevice. Iako su godinama bili u sretnoj vezi, da su skupa doznalo se tek 2016. godine, kad je Izabel Kovačić na svom Instagramu objavila zajedničku fotografiju s tribina.

Tin trenutno igra za klub Lokomotiv Moskva.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.