Novu komediju s Netflixa kritičari proglasili jednom od "najgorih serija ove godine"

Screenshot: YouTube

GOD'S FAVOURITE IDIOT, nova komedija koja je na Netflixu dostupna od sredine lipnja, jedna je od gorih ovogodišnjih ostvarenja, barem prema mišljenju kritičara. Serija u kojoj glavne uloge tumače Melissa McCarthy i Ben Falcone na "tomatometeru" stranice Rotten Tomatoes ima rejting od 20%, dok na IMDB-ju ima ocjenu 5.7/10.

Falcone glumi Clarka, tipa koji postaje "Božji omiljeni idiot" nakon što ga pogodi munja. Njegova je misija spasiti svijet od nadolazeće apokalipse, a u tome mu pomaže Amily (Melissa McCarthy), u koju je Clark zaljubljen.

 

"Gubljenje vremena u karijeri talentirane glumice"

Iako je serija u ideji slična, primjerice, filmu Svemogući Evan ili seriji Dobro mjesto, kritičari nisu bili oduševljeni. Kritičar John Doyle nazvao je God's Favourite Idiot "jednom od najgorih serija ove godine", a dodao je i da "30 sekundi reklama na televiziji ima više duha i mašte" od ove humoristične serije.

Daniel D'Addario je u časopisu Variety napisao da je riječ o "gubljenju vremena u karijeri talentirane glumice, koju će njeni fanovi slijediti bilo gdje, a koja im je dala tako malo od onoga što može ponuditi".

No čini se da dio publike ne dijeli njihovo mišljenje. "Svi trebaju prestati s onim što rade kako bi odmah pogledali God's Favourite Idiot", napisala je jedna korisnica na Twitteru.

Druga pak korisnica misli da su Melissa McCarthy i Ben Falcone "čista magija".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.