Osvojila jackpot, ali i dalje živi skromnim životom: Kupila sam si samo karavana

Screenshot: YouTube

TRISH EMSON iz Yorkshirea u listopadu 2003. godine osvojila je jackpot od 1.7 milijuna funti (oko 15 milijuna kuna), a danas govori kako je novac nije nimalo promijenio. Za Mirror je ispričala da i dalje živi u gradskom stanu sa suprugom Grahamom te radi u školi kao kuharica. 

"Biti bogat ne čini te boljom osobom. Ne volim se pokazivati i hvaliti novcem", ispričala je Trish za strane medije. Dodala je da ne želi trošiti novac na nove automobile ili kuću.

Tvrdi da odbija dopustiti da joj taj dobitak ikada utječe na život. 

"Kada bi me netko pogledao, nikada ne bi pomislio da sam milijunašica. Ne volim se otmjeno odijevati, tada si djelujem lažno. Radije sam u trapericama", rekla je Trish. 

Ispričala je da su ona i suprug jako oprezni kada je u pitanju novac. I dalje kupuju u najjeftinijim dućanima, a jedino što su si priuštili je krstarenje i automobil.

"Najbolje što smo si priuštili je karavan. Sada imamo dva automobila, jer ja još uvijek vozim Kiju", rekla je Trish.

Njezin suprug Graham radi kao dekorater, a imaju dvojicu sinova. Trish priznaje kako ni njima nisu nikada davali veliki džeparac bez obzira na osvojenu svotu novca, kako bi naučili štedjeti.

"Djeca su pretraživala na internetu jer su mislili da im lažem o dobitku na lutriji. Uveseljavaju me svaki dan", zaključila je Trish. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.