Otac joj pripremio užinu za zadnji dan škole, a poruka koju joj je ostavio postala je viralni hit

Foto: Twitter

KAD DIJETE nakon srednje škole upiše fakultet, osobito ako on nije blizu mjesta stanovanja, to je velika prekretnica i za njega i za roditelje.

Tinejdžeri uglavnom svoj novi, samostalni život dočekuju s uzbuđenjem, dok se kod roditelja javljaju mnoga pitanja i brige.

U takvoj se situaciji našao i Tom Sullivan iz Tacome u SAD-u kad mu je osamnaestogodišnja kći Meg upisala fakultet.

Naime, otac i kći imali su zajednički ritual koji se zadržao još od njenih vrtićkih dana. On bi joj svaki dan spremao užinu za školu, a između ostalog ovaj pažljivi tata svojoj bi mezimici ogulio naranče.

Zadnji dan srednje škole, otac je ipak napravio iznimku. U vrećicu joj je spremio dvije neoguljene naranče i uz njih priložio uputu kako se gule.

"Vrijeme je, moja djevojčice", napisao je uz to.

Meg je ovu simpatičnu poruku, zajedno s narančama, podijelila na Twitteru gdje je očeva gesta dobila ogromnu pozornost i postala viralni hit.

"Ja sam mu zadnje dijete koje odlazi na fakultet i mislim da ga to jako rastužuje. Sve je uvijek a za nas i mislim da je najdraži i najbrižniji muškarac kojeg ću vjerojatno ikad upoznati. Jako će mi teško biti ostaviti ga", rekla je Meg za BuzzFeed.  

Pročitajte više