Otkrila je da je dečko vara pa mu se osvetila na neobičan način

Screenshot: TikTok

ŽENA koja tvrdi da je otkrila da je dečko vara odlučila mu se osvetiti na neobičan način tako da je njegov dom oblijepila dokazima o njegovoj nevjeri.

Na svom TikTok profilu objavila je video u kojem je ispričala da joj je partner rekao da je luda i paranoična jer misli da ima drugu, ali onda je navodno pronašla dokaze da je vara ne s jednom, ne s dvije, već s tri dame.

Rekla je da je prikupila sve dokaze koje je mogla te da je u dva sata zalijepila mnoštvo isprintanih stranica na zid iznad njegova kreveta, a čak je prekrila i ogledalo.

"Ionako neće moći pogledati u sebe od srama", rekla je.

@lovetruthink

Cheater cheater pumpkin eater PART 2! ##fyp ##boyfriends ##girlfriend ##couplegoals ##cheater ##snowstorm ##colddays ##diy ##craft ##viral ##lgbt

♬ Oh No - Kreepa

Objasnila je da se pretvarala da ima iznenađenje za dečka te je postavila balone i znakove koji su vodili do sobe, ali odlučila je ne biti prisutna u trenutku kad to "iznenađenje" otkrije.

U međuvremenu je njegov broj blokirala, ali on je navodno nazvao s drugog mobitela te joj u glasovnoj pošti poručio da nije kriv za ništa.

Video je do sad pregledan više od 10 milijuna puta, a brojni korisnici iskazali su joj podršku.

"Soba mu sigurno sad izgleda ljepše nego prije", napisao je komentator.

"Osveta je slatka", dodao je drugi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.