Ovaj film u jednom je trenu na IMDb-ju uspio prestići čak i Iskupljenje u Shawshanku

Screenshot: Youtube

FILM Dune: Part Two je u jednom trenutku, prije prikazivanja u kinima, bio najbolje ocijenjen film na IMDB-ju s ocjenom 9.4/10. Uspio je prešišati kultni klasik The Shawshank Redemption/Iskupljenje u Shawshanku (9.3), kao i filmove The Godfather/Kum (9.2) i The Dark Knight/Vitez tame (9.0). I dok su neki gledatelji odmah bili oduševljeni najavom filma, drugi su tvrdili da je nastala prevelika pompa oko njega.

"Još nije objavljen, a već je najbolje ocijenjen film svih vremena na IMDb-ju. Kako je to uopće moguće?”, "Sudite prerano", pisali su na stranici. Film je u međuvremenu je pao na ljestvici IMDB-a  i sada ima ocjenu 9.1. To znači da ipak nije uspio dugoročno nadmašiti Iskupljenje u Shawshanku, no jest Kuma i Viteza tame.

 

Koliki je interes za filmom, najbolje pokazuju sinoćnje scene sa zagrebačke pretpremijere. Mi smo među prvima u svijetu imali priliku pogledati film, a recenziju možete pronaći ovdje.

"Sve što Hollywood treba"

Oni koji su dosad uspjeli pogledati film su oduševljeni. "Imao sam tu čast gledati ovaj film na prvoj projekciji i potpuno me oduševio. Po mom osobnom mišljenju, film je bolji od prvog dijela u gotovo svim aspektima", napisao je na IMDB-u jedan korisnik. 

"To je ono što Hollywood treba. Sjajna priča sa sjajnim redateljem/producentom. Najbolja stvar koju studio može učiniti je maknuti se s puta i pustiti umjetnike da stvaraju umjetnost. Ovaj film je kreativan, lijep, tragičan i očaravajuć", dodao je drugi. "Ovaj film je ispunio sva obećanja, apsolutno očaravajuće iskustvo", dodao je još jedan korisnik. 

Pročitajte više