Tom Cruise svim poznanicima za Božić šalje isti poklon, evo o čemu je riječ

Foto: EPA

GLUMAC Tom Cruise svakog Božića svojim prijateljima šalje neobičan poklon. Glumica Cobie Smulders, najpoznatija po ulozi Robin u seriji Kako sam upoznao vašu majku, gostovala je u emisiji Jimmyja Fallona te je pričala o božićnim praznicima. 

Kolač od bijele čokolade i kokosa

Poseban interes publike izazvalo je njezino oduševljenje poklonom koji joj Cruise svake godine šalje za Božić. Naime, njih dvoje su 2016. godine snimali film Jack Reacher i od tada su u dobrim odnosima. Otkrila je kako joj od tada glumac svake godine šalje kolač. 

"To je kolač od bijele čokolade i kokosa te moram priznati da je preukusan. Držim ga u hladnjaku i potraje mi do ožujka jer svako malo uzmem tek komadićak. Ne znam zašto, nisam ni ljubiteljica slatkog, ali ovo je sjajno", rekla je glumica.

Mnogi su već spominjali "kolač Toma Cruisea"

Zatim je voditelj Jimmy Fallon otkrio da i on dobiva isti poklon te ga naziva "kolač Toma Cruisea". Ranije su već Kirsten Dunst, Henry Cavil i James Corden otkrili da dobivaju isti poklon. Inače, spomenuti kolač prekriven je glazurom od bijele čokolade i sjeckanog kokosa, a može se nabaviti u Doan's Bakeryju u kalifornijskom Woodland Hillsu.

Tom Cruise jednom je prilikom ispričao kako široj listi poznanika za blagdane šalje kolač te je otkrio pomalo čudan razlog za to. "Obožavam slatko, ali ga izbjegavam zbog treninga i priprema koje prolazim radi filmova. Zato ga šaljem svima", rekao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.