Ove tinejdžerske TikTok zvijezde u danu zarade vjerojatno čitavu vašu godišnju plaću

Foto: Instagram

ČASOPIS Forbes objavio je listu tiktokera koji su najviše zaradili na svojim videima u prethodnoj, 2021. godini, a mnogi od njih nemaju više od 25 godina.

Više pratitelja znači i više sponzorstava, što stvaranje sadržaja na TikToku čini unosnim i daleko uzbudljivijim poslom za mlade ljude od primjerice kuhanja kave u lokalnom kafiću za džeparac.

Ovo su samo neke od tinejdžerskih zvijezda koje zahvaljujući TikToku vjerojatno zarađuju puno više novca nego vi:

Charli D’Amelio

Pratitelja: 138.9 milijuna

Procijenjena vrijednost: 17.5 milijuna dolara

Dob: 17

Prije nego što je Charli postala poznata kao influencerica na društvenim mrežama, bila je plesačica. Proglašena "kraljicom TikToka", ne čudi da upravo ona ima najveći broj pratitelja na toj društvenoj mreži. Uz veliku bazu obožavatelja dolazi i velik broj sponzora, uključujući Invisalign, kozmetiku Morphe i Dunkin’ Donuts.

@charlidamelio

meet dog my turtle

♬ slay a lot of people used this sound - m 💌

Dixie D’Amelio

Pratitelja: 57 milijuna

Procijenjena vrijednost: 10 milijuna dolara

Dob: 20

Kao starija sestra tiktokerice koja najviše zarađuje, nije ni čudo što je Dixie D’Amelio na drugom mjestu liste najbogatijih influencera. Dixie je također popularna pjevačica te je 2021. objavila dvije pjesme, među kojima jednu s Rubi Rose, koja se popela na 25. mjesto Billboardove američke pop ljestvice.

@dixiedamelio headliner looks only🖤 @socialtourist vol 6 is out now! #wethetourists #socialtouristcofounder ♬ original sound - dixie

Addison Rae

Pratitelja: 87 milijuna

Procijenjena vrijednost: 8.5 milijuna dolara

Dob: 21

Nakon što se 2019. pridružila TikToku, Addison je brzo postala velika zvijezda kada je počela objavljivati videozapise na kojima pleše sa svojom mamom. Godine 2020. bila je najplaćeniji TikToker, no pala je na treću poziciju 2021. Addison ne samo da je glumila u Netflixovom filmu On je sve to, koji je nakratko bio na prvom mjestu u 78 zemalja, već je pokrenula i vlastitu liniju parfema.

@addisonre

 

♬ som original - laura <3

Bella Poarch

Pratitelja: 88 milijuna

Procijenjena vrijednost: 5 milijuna dolara

Dob: 24

Za Bellu je viralni video koji je objavila u kolovozu 2020. bio početak njezina puta da postane milijunašica. Od tada je ostvarila brojne suradnje sa svjetskim kompanijama poput Googlea, Prade i Tindera. To je u velikoj suprotnosti s karijerom koju je započela nakon završetka škole, kada je služila u američkoj mornarici kao helikopterska mehaničarka.

@bellapoarch To the 🐝 🐝 🐝 #fyp ♬ M to the B - Millie B

Josh Richards

Pratitelja: 25.6 milijuna

Procijenjena vrijednost: 5 milijuna dolara

Dob: 19

Možda je peta najplaćenija TikTok zvijezda u 2021. godini i jedini muškarac na listi, ali Josh je usredotočen i na nešto puno veće. Odlučan da postane svjetski utjecajni milijarder, Josh je pokrenuo Animal Capital u suradnji sa zvijezdama TikToka Griffinom Johnsonom i Noahom Beckom te bivšim investicijskim bankarom Marshallom Sandmanom. Tvrtka rizičnog kapitala vrijedna 15 milijuna američkih dolara fokusira se na potporu ranih startupa unutar sektora potrošača, zdravstva i medija.

@joshrichards

Fast 9 premiere

♬ original sound - Tik Toker
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.