Ovi likovi su pokazali sramotno neznanje o ženskim tijelima, neke ideje su sulude

Screenshot: Youtube

SVI znamo da muška i ženska tijela ne funkcioniraju uvijek jednako, ali ovi primjeri dokazuju da neki ljudi imaju nevjerojatno pogrešne ideje o tome kako funkcionira suprotni spol.

Jedna je korisnica Reddita pitala žene koja je najsmješnija stvar koju su čule da muškarci krivo misle o ženama, a neki su odgovori zbilja poražavajući. 

1. Muškarci su čišći

"Odrastao muškarac mi je rekao da je mjesečnica zapravo akumulirana prljavština koja se svaki mjesec skupi u ženskom tijelu, te da su muškarci čišći jer oni nemaju mjesečnicu."

2. Boja krvi

"Prijatelj mi je objasnio da menstrualna krv izgubi boju jednom kad se upije u uložak i da nakon toga više nije vidljiva."

3. Možeš li je zadržati?

"Bila sam na spoju s likom dok sam imala menstruaciju. Počeli smo se ljubiti i on je htio da odemo do kraja. Kad sam mu rekla da imam mjesečnicu, pitao me mogu li je jednostavno zadržati unutra i da će mi se to isplatiti."

4. Ulošci

"Bivši me pitao boli li nas kad skidamo uložak. Rekla sam mu da ne boli i pitala ga otkud mu ta ideja. Izgleda da je on mislio da se ulošci lijepe na vaginu poput velikog flastera. Morala sam odraslom muškarcu objašnjavati da se ulošci lijepe na gaćice. Složio se da to ima smisla."

5. Lezbijke

"Prijateljičin dečko je mislio da lezbijke ne mogu zatrudnjeti."

6. Mlijeko

"Mislio je da žene mogu proizvesti mlijeko kad god žele, čak i ako nikad nisu imale djecu."

7. Žene mogu kontrolirati menstruaciju

"Prijatelj mi je rekao da žene mogu kontrolirati kad će dobiti menstruaciju. Objasnila sam mu da to tako ne ide, ali nije me htio slušati. Rekao je da je on u pravu jer je to pročitao na Twitteru."

8. Veličina grudi

"Kad sam bila tinejdžerica, poznavala sam lika koji je mislio da veličina ženskih grudi ovisi o tome koliko puta su nekom pružile oralni seks. Smijala sam se jer sam mislila da se šali. Kad sam ga pitala odakle mu takva idiotska ideja, naljutio se i otišao."

9. Prostata

"Kolega na poslu pitao me jesam li ikad bila na pregledu prostate."

10. Maternica

"Nakon što je moja sestra rodila njihovo prvo dijete, kad je izašla posteljica, njen dečko je mislio da je to maternica. Bio je uvjeren da žene prilikom poroda izbace maternicu te da im kasnije naraste nova."

11. Nema mjesta

"Trudnoj prijateljici muž je rekao da se ne smiju seksati dok je trudna jer unutra neće biti mjesta za još jednu bebu ako ponovo zatrudni prije nego što se rodi ova beba."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.