Ovisnici o društvenim mrežama u 2011.: Sheen traži signal na pustom otoku, a Tori po rađaonici



SVATKO tko je netko danas ima svoj služben profil na Facebooku ili Twitteru. To mjesto u bespućima interneta služi im kako bi bili što bliže svojim obožavateljima te s njima podijelili misli, ideje, fotografije... Ipak, ima i onih koji se jednostavno ne mogu odlogirati i ispustiti tipkovnice iz svojih ruku dok se drugi svojim profilima služe čisto kako bi nešto priopćili, ako to smatraju bitnim. Među domaćim "ovisnicima o društvenim mrežama" svakako je mlada Ella Dvornik, ali i Nives Celzijus koja najradije dijeli svoje fotografije. Kod inozemnih zvijezda konkurencija je ipak veća. Iako bračni par Kutcher to uskoro više neće ni biti, oni svoje prste od tipkovnice ne mogu maknuti već godinama. Slijede ih Eva Longoria, Charlie Sheen, obitelj Kardashian, Lady Gaga i Tori Spelling dok je Courtney Love ispala iz konkurencije nakon što joj je ukinut profil.

Lady Gaga komunicira samo sa svojim Malim čudovištima

Pop senzacija Lady Gaga, koja tvrdi kako su joj u životu bitni samo glazba i njeni fanovi Mala čudovišta, redovito ostavlja svoje komentare, fotografije i videospotove na Facebooku. Osim toga, često potiče fanove na sudjelovanje u humanitarnim akcijama ili u video projektima koje integrira u svoje radove. Osoba je koja ima gotovo najviše fanova na toj društvenoj mreži pa ni ne čudi da upravo tamo premijerno objavljuje svoje spotove. Osim toga, vrlo često snimi nešto kako bi svoja čudovišta počastila za blagdane.

Braća Kličko

Vitaj i Vladimir Kličko daleko su najpoznatiji boksači na svijetu trenutačno. Kako bi zadržali svoje brojne obožavatelje na Facebooku su otvorili zajednički profil, a broj njihovih obožavatelja raste iz dana u dan. Osim što obavještavaju o bitnim sportskim stvarima, braća se često vole i našaliti pa su tako nedavno objavili fotografiju na kojoj poziraju odjeveni poput Djedova Mrazova.



Ella Dvornik

Pjevačica Ella Dvornik na svom profilu ima mnogo obožavatelja koji osim njenog glazbenog žanra vole i njen neobičan smisao za šminku i odijevanje. Stoga Ella s njima često podjeli i svoje video tutoriale kako bi im pokazala na koji način u trenu mogu imati zelenu kosu ili pak gdje da kupe neki neobičan kostim. Ella redovito obavještava i o svojim intervjuima koje daje za medije ili kamo ide tu večer.

Nicki Minaj

Pjevačica Nicki Minaj spada u skupinu ljudi koji impulzivno reagiraju, a to se može vidjeti i po njenim statusima. Nije redovita pa jedan dan zna objaviti i po pet statusa, a drugi niti jedan. Ipak, njeni fanovi oduševljeni su njenim reakcijama posebno nakon što je nedavno napisala da se umalo onesvijestila jer ju je Madonna poljubila, iako je to trebala ostati tajna do premijere njihova spota, Nicki se jednostavno nije mogla suzdržati.

Obitelj Beckham

David i Victoria Beckham imaju četvero djece i u dugogodišnjem su braku. Da im cvjetaju ruže govore i njihovi statusi i fotografije na Twitteru, ali i činjenica da su tek nedavno dobili malenu Harper Seven. Obožavatelji obitelji Beckham najljepše trenutke mogli su zajedno s njima proživljavati jer je David redovito obnavljao svoje statuse na društvenim mrežama. Čak je podijelio i fotku njegove trudne žene dok se sunča te samo nekoliko dana nakon poroda i sliku svoje malene Harper Seven. Nogometaš je u jednom od posljednjih statusa konstatirao: "Moja kći biti će nogometašica, ali i prava dama, s obzirom koliko haljina ima u ormaru".



Eva Longoria


Glumica Eva Longoria rado se bavi humanitarnim radom i putuje pa to često podjeli sa svojim prijateljima na Facebooku. Kad nije na putu ili u udruzi, Eva vodi i svoj restoran te glumi u "Kućanicama". No, ma gdje bila i štogod radila to možete saznati upravo na društvenim mrežama.

Elizabeth Hurley

Glumica koja se nedavno rastala od supruga, na svom Twitteru često ostavlja i poruke upućene novom dečku Shaneu Warneu. Elizabeth ne skriva mnogo od privatnog života, dapače, vrlo često puno toga objavi na Twitteru. Od fotografije na kojoj jaše devu pa do toga da se njen sinčić zaljubio u Blake Lively na setu "Tračerice" te zbog toga želi postati glumac. Elizabeth često komentira događaje iz svijeta showbiza te se šali na vlastiti račun.


Britney Spears

Pop princeza koja se već nalazi u 30-im godinama svog života te ima dva sina, vrlo rado razgovara s fanovima putem Twittera. Osim toga, ponekad traži konzulatacije ili savjete, a posljednji takav pothvat bio je kada je tražila ideje za božićne poklone za svoju obitelj. Zahvaljujući fanovima, njen zaručnik je dobio motor, a brat torbu za iPad.

Tori Spelling

Glumica koja se proslavila ulogom u tinejdžerskoj seriji nedavno je postala mama po treći puta. Svoju agoniju poroda podijelila je s fanovima na Twitteru. No, da Tori dijeli i dobro i zlo s velikim čitateljstvom, govori i činjenica da je upravo na toj društvenoj mreži objavila veliko ljubavno pismo svom suprugu povodom godišnjice braka. Zaključak svega bio je "Ti si onaj Ken s kojim sam se igrala dok sam bila mala".

Mariah Carey i Nick Cannon

Bračni par Carey Cannon nedavno su dobili prinove u obitelji. Nakon što je Mariah rodila blizance, Nick je to podijelio sa svima. Sada par rado objavljuje slike djece, a Nick je i dalje onaj stari, koji objavljuje sve spačke koje napravi, a posljednja je bila kada je psa pokušao dignuti u zrak svezavši za njega balone na helij.



Nives Celzijus

Spisateljica i supruga nogometaša, Nives Celzijus, svoj Facebook profil koristi kako bi izrazila svoje mišljenje dok se nalazi u inozemstvu te nije dostupna za davanje izjava medijima. Osim toga, voli objaviti kada njen lik ili intervju izađe u nekim inozemnim novinama. Posebno kada se jako trudi ili se raduje nekom događaju, Nives objavi golišave slikice. Zahvaljujući tome svi oni koji su zamišljali sad znaju kako to izgleda kada Nives obavlja kućanske poslove - u tangicama.




Charlie Sheen

Poznati samoprozvani borac protiv zlih vilenjaka, čovjek s tigrovom krvlju, glumac i "tviteraš" na svoj popis ovisnosti svakako je dodao i onu o društvenim mrežama. Osim što se voli pohvaliti koliko djevojaka ima u kući ili krevetu, na kakvom je tulumu ili u što će se maskirati za Noć vještica, Charlie djeli čak i slike s odmora. Tako je nedavno otišao na ljetovanje s bivšom surpugom Denise Richards te njihovim kćerima, a samo dva dana kasnije, nakon što se javnost zabrinula jer ga nema u medijima ni na internetu, Charlie je uhvatio signal, spojio se na 3G mrežu i u svijet odaslao sliku svoje obitelji na krstartenju u blizini jednog pustog otoka.



Coco-T

Supruga repera i glumca Ice-Tija strastvena je obožavateljica Twittera i vlastite guze. Stoga svoje golišave fotografije često i vrlo rado objavljuje. Ne samo to, povodom svakog blagdana i praznika Coco snimi prigodnu golišavu fotku, a kad joj u mjesecu nedostaje praznika onda izmisli neki svoj poput "Tanga petka".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.