Ovo je cura koja izgovara popularnu rečenicu: "Coby, jesi li ti radio traku?"

Foto: Instagram

AKO slušate cajke, onda vam je vjerojatno rečenica "Coby, jesi li ti radio traku?" itekako poznata. Pa čak i ako ne slušate taj žanr, možda ste svejedno čuli neku cajku koja počinje upravo s ovom frazom.

Djevojka koja se krije iza rečenice je Jelena Nikolić, popularna blogerica i dugogodišnja djevojka jednog od najpopularnijih repera na Balkanu, Cobyja, koji na početku svake svoje pjesme pusti njen glas koji danas mnogi prepoznaju, piše Blic.

"Par puta me je dečko zamolio da snimim nešto što bi on mogao koristiti kao svoj pečat na pjesmama koje bude radio. Ja sam se nećkala jer mi se nije sviđao moj glas na snimkama", ispričala je Jelena za spomenuti portal.

"Jedan dan smo se dopisivali i ja sam mu slala audioporuke ismijavajući njegovu ideju, a on je od mojih beskonačno ispraznih rečenica, kojima sam pokušala sakriti svoju nesigurnost, napravio jednu, koja je sad već kultna", otkrila je.

Na društvenim mrežama Jelena uglavnom isprobava različite kozmetičke proizvode te se smatra beauty influencericom, a pored interneta radi i kao inspicijentica u kazalištu.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.