Ovo je trenutno najprodavaniji koncert u Hrvatskoj, VIP paketi koštaju i po 9299 kn

Foto: Press

ULAZNICE za KISS u Areni Zagreb puštene su u prodaju prije desetak dana, a već u prvom tjednu taj je koncert postao najprodavaniji koncert u Hrvatskoj.

Broj prodanih ulaznica za koncert koji će se održati 9. srpnja 2022. godine već je dosegnuo četveroznamenkastu brojku, kažu organizatori.

Inače, svjetska turneja End of the Road, u sklopu koje dolaze u Hrvatsku, njihova je posljednja turneja u karijeri što njihov nastup u Zagrebu čini prvim, ali i posljednjim.

Obožavateljima se nude i specijalni VIP paketi koji između ostalog nude i upoznavanje s bendom, privatni šoping... Raspon cijena ulaznica kreće se od 249 kn do 649 kn za FAN PIT, VIP loža stoji 899 kn po ulaznici, dok VIP paketi iznose 6199 kn i 9299 kn. 

S više od 100 milijuna albuma prodanih diljem svijeta, KISS se smatra jednim od najuspješnijih, najprodavanijih i najpopularniji sastava iz osamdesetih godina prošlog stoljeća. Često ih se spominje kao najutjecajniji hard rock sastav svih vremena, a na listi glazbenika na koje su utjecali nalaze se imena poput Metallice, Marilyn Mansona, Anthraxa i Pearl Jama.

Pročitajte više