Ovo su hit proizvodi koji su se nalazili u BeautyBoxu zadnjih 6 mjeseci: Ukupna vrijednost je preko 1000 kuna!

Foto: beautybox.hr 

NAJISPLATIVIJA kupnja i ulaganje u samu sebe zove se BeautyBox. Kutijica prepuna bogatog sadržaja koji iz mjeseca u mjesec oduševljava stotine žena diljem Hrvatske! 
 
Cijena jedne kutijice iznosi 99kn, ali njena vrijednost je uvijek puno veća, pa se tako u zadnjih 6 kutijica našlo proizvoda čija ukupna vrijednost premašuje 1000kn! 
 
Kad bi nam matematika išla dobro kao i isprobavanje kozmetičkih proizvoda, mogle bismo vam izračunati koliko novaca ste već do sada mogle uštedjeti kupnjom kutijice sreće svakog mjeseca u proteklih pola godine, ali vjerujemo kako ćete i same to vidjeti nakon što vam predstavimo ultimativne hit proizvode vaše najdraže beauty kutijice koji su stigli u originalnom pakiranju! :)
 
NIKEL, Ulje noćurka od 50ml čija je cijena 99,90kn čime ste već isplatili svoju kupnju, no uz Nikel, u rujanskoj kutijici našla se i naša draga...
 
AFRODITA  s Hydra Patch H2O serumom od 30ml čija je cijena 72,99kn a čiji ste proizvod iz Sun Care linije po cijeni od 57kn mogle dobiti u svibanjskoj kutijici, kao pripremu za ljeto. 

 
Ljetni dvobroj donio nam je i neke nove brendove od kojih nas je jedan oduševio svojim sjenilom za oči, a to je bio:
 
WET N WILD s Color Icon paletom sjenila za oči u 5 različitih nijansi, čija je cijena 41,90kn, te AVON sa svojom Sun+ linijom i nekoliko različitih proizvoda čije su se cijene kretale do 90kn!
 
Još jedan odličan proizod u ljetnom BeautyBoxu bio je HIMALAYA Herbals pjena za njegu i čišćenje lica, s cijenom od 45,90kn.

 
Ako nas kalkulator dobro služi već smo se popeli na 400kn!
 
U lipanjskoj kutijici koja vas je u potpunosti pripremila za ljeto mogle ste dobiti hit knjigu #šefica kojoj je cijena 129kn te BIOVITALIS Zlatnu kremu za očuvanje preplanulosti od 100ml, a čija je cijena 79kn
 
Lipanjsko izdanje još uvijek možete kupiti na našoj web stranici. ;)

 
Svibanjska kutijica u sebi je krila dva nova brenda - GRUBIĆ DESIGN, domaći brend nakita čiju ste nanogicu cijelo ljeto pokazivale oko svog gležnja, a kojoj je cijena 50kn. Druga novost bili su NATURE'S BOUNTY s nekoliko vrsta svojih vitamina čija je cijena 150kn, dok vas je mjesec prije DIETPHARM opremio s pakiranjem Super Naranče za 150kn!
 
U ožujku ARTDECO je ponudio nekoliko svojih dekorativnih proizvoda čije su se cijene kretale sve do 144kn!
 
Još su dva brenda svoje proizvode nekoliko puta ubacile u BeautyBox, kao i Afrodita, a to su CATRICE čiju smo maskaru i lak za nokte isprobali i zavoljeli, te nezaobilazna VIOLETA s mnoštvom svojih proizvoda čija cijena nije visoka, ali definitivno se ubrajaju u hit proizvode proteklih 6 mjeseci. :)
 
Naša računica odavno je premašila 1000kn, a to je samo mali dio proizvoda koje ste mogle dobiti, dok mnogi drugi tek slijede naručite li na vrijeme svoj BeautyBox. Prošlomjesečni se rasprodao brzinom munje, nemojte zakasniti s narudžbom i u listopadu! Opskrbljujemo vas za jednu stylish, ugodnu i zdravu zimu. ;)