Ovo su mali trikovi koje koriste influencerice da izgledaju odlično na svakoj fotki

Foto: Instagram

KORISNICA Instagrama Bonnie Rodríguez Krzywicki postala je popularna na ovoj društvenoj mreži zbog savjeta o tome kako dobro ispasti na fotografiji.

Bonnie, koja je i studirala fotografiju, pojašnjava kako zauzeti najbolju pozu tijekom fotografiranja da bi konačan rezultat bio savršen. Njen profil prati preko 600 tisuća ljudi koji su oduševljeni njenim savjetima i malim trikovima.

Što se tiče fotografiranja u kupaćem kostimu, Bonnie ističe kako je ovdje pravilna poza najvažnija, jer i najmanja greška može istaknuti nesavršenosti na tijelu. Objašnjava kako je odabir "Bambi poze", koja uključuje sjedenje u klečećem položaju, njen favorit kada se radi o slikanju u kupaćem kostimu jer laska figuri. Ova poza naglašava prirodne obline, a skriva nesavršenosti.

Također, i odabir odjeće važan je tijekom fotografiranja. Bonnie ističe da je ključno prilagoditi svoju pozu outfitu koji nosite. Jakna prebačena preko ramena izgleda elegantno samo s ispravnom pozom. Na lijevoj strani pokazala je kako ovakav položaj ruku proširi njenu figuru, dok na desnoj strani izgleda vrlo elegantno.

Bonnie pokazuje i kako izdužena poza uvijek puno više laska figuri. Poziranje bez obuće na nogama dobar je izbor za plažu ili zatvoren prostor, ali je izuzetno važno dignuti se na prste kako bi noge izgledale vitkije.

Usavršite i fotografiranje sa svojim partnerom. Dobro postavljena ruka na struku pomaže istaknuti struk i reže figuru na pravom mjestu. Ruka u "trokut položaju" laska izgledu ramena.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.