Par prodao kuću pa kupio brod na kojem sad živi. Pogledajte kako plovilo izgleda

Screenshot: TikTok

CAROLINE i Pete su par koji je 10 godina zajedno živio u Teksasu, a onda su prodali kuću, napustili Ameriku i otišli do Ujedinjenog Kraljevstva. No, nisu kupili kuću, stan niti išta slično. Caroline i Pete žive na brodu na kojem ima mjesta i za njihova dva psa.

Caroline je na TikToku pokazala kako izgleda unutrašnjost njihovog broda. Iako bi mnogi isprva pomislili da je prostor prilično skučen i natrpan, to nije ni približno tako. Brod ima kuhinju s modernim ormarićima i niskim osvjetljenjem, kamin na drva, kauč, kupaonicu i bračni krevet. Imaju i veliki stol i ostale kućanske uređaje. 

@onedaymoreaboard A tiny tour of our tiny floating home, Narrowboat One Day More #narrowboat #narrowboattiktok #narrowboatlife #floatinghome #tinyhousetour ♬ Our House (2009 Remaster) - Crosby, Stills, Nash & Young

Par je brod platio oko 230.000 eura, a Caroline je ispričala da su njihovi životni troškovi sada puno manji. Njihov brod ima električni pogon, što znači da ima manji, tiši motor i troši manje goriva, kao i to što je ekološki prihvatljiviji, prenosi The Sun.

Par kaže kako ih ljudi često ispituju zašto su napravili takav potez u životu, no oni kažu kako im ništa ne može zamijeniti prekrasan krajolik i mirno more.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.