Parni valjak najavio prve nastupe s novim pjevačem: "Svi jedva čekamo krenuti na put"

Foto: Dinko Čvorić - Doringo

NAKON što je objavljeno da je Igor Drvenkar novi pjevač Parnog valjka te su s njim predstavili novu pjesmu pod nazivom Moja glava, moja pravila, sada su glazbenici najavili i prve koncerte s novim pjevačem. Pred publiku stižu brzo, već u svibnju ove godine. Najavljeni koncerti održat će se u Zadru, Rijeci, Ljubljani i Mariboru. 

Zadar, Rijeka, Ljubljana pa Maribor

Serija koncerata započinje 6. svibnja nastupom u zadarskom Arsenalu, a potom nastupaju 10. svibnja u riječkom Pogonu kulture. U Sloveniji kreću nastupati 26. svibnja, kada je zakazan koncert u ljubljanskoj Cvetličarni, a dan poslije su u mariborskom ŠTUK-u.

"Klubovi su mjesto gdje se Valjak uvijek odlično osjeća, pa će i prvi ovogodišnji koncerti krenuti iz manjih prostora. To je veliki logistički i produkcijski posao, ali svi jedva čekamo ponovno krenuti na put. Repertoar se uvježbava svaki dan i mogu vam reći da zvuče izvrsno", otkriva Dino Bahtijarević, menadžer benda Parni valjak.

To nisu jedini koncerti Parnog valjka s novim pjevačem u nadolazećem periodu. Bit će ih još, ali još uvijek glazbenici nisu otkrili sve detalje.

Objavili novu pjesmu s Igorom

Podsjetimo, Parni valjak prošlog je tjedna, nakon nekoliko mjeseci nagađanja, predstavio novog pjevača te novu pjesmu Moja glava, moja pravila. Glazbu i stihove potpisuje Husein Hasanefendić Hus, autor bezvremenskih klasika Parnog valjka. Dobili su pozitivne reakcije publike.

"Hvala vam na nevjerojatnoj podršci u našem novom poglavlju. Vi ste nam potvrda da radimo na dobar način i to nam je uvijek najvažnije", zahvalio je Parni valjak fanovima na svojim društvenim mrežama. 

Igor Drvenkar, novi pjevač Parnog valjka, već je pjevao u raznim bendovima, a okušao se i u nekoliko mjuzikala, među kojima su Jesus Christ Superstar, Uskrsli i Ljepotica i Zvijer. Zabavljao je Zagrepčane na dočeku 2022. godine. Da će Igor biti novi frontmen benda šuškalo se i ranije, no tek je nedavno potvrđeno.

Pročitajte više