Slavni glumac osvojio Zlatni globus pa nagradu proslavio u fast foodu

Foto: X

Prva stvar koju je Paul Giamatti napravio nakon što je osvojio Zlatni globus za ulogu drskog profesora u filmu The Holdovers bila je otići u In-N-Out u Westwoodu u Los Angelesu i pojesti hamburger.

Društveni mediji pohvalili su prizemljenu zvijezdu koja je viđena kako jede hamburger i krumpiriće dok njegov Zlatni globus stoji na stolu među čašama i pladnjevima u lancu brze hrane u blizini Beverly Hiltona, gdje je u nedjelju navečer održana svečana dodjela nagrada.

"Ovo je nešto najviše nalik Paulu Giamattiju", napisala je na X-u filmska kritičarka Zoe Rose Bryant. Redatelj i podcaster Sergio Muñoz Esquer fotografiju je naslovio "Moj kralj".

Nije prvi koji je proslavio nagradu uz hamburger

Jedenje hamburgera dok ste još u smokingu ili haljini nakon dodjele nagrada cijenjena je holivudska tradicija, kao što pokazuje Hilary Swank koja je jela Astro Burger nakon što je osvojila Oscara za najbolju glumicu za film Million Dollar Baby 2005., a Helen Mirren uživala je u jednom na Governor’s Ballu 2007. nakon što je osvojila nagradu za najbolju glumicu za Kraljicu.

U svom govoru u nedjelju navečer Giamatti je zahvalio svojoj "cijeloj obitelji učitelja". "To je film o učitelju, ja igram učitelja i dolazim iz cijele obitelji učitelja, a učitelji su dobri ljudi i morate ih poštovati, ovo je i za učitelje", rekao je Giamatti.

U filmu Alexandera Paynea smještenom u 1970-e, lik Dominica Sessa daje olfaktorno opažanje nakon što je zaglavio s Giamattijevim sumornim učiteljem tijekom božićnih praznika. "Hvala, Alexander Payne, Aleksandre Veliki. Iz nekog misterioznog razloga ovaj čovjek ima ogromno povjerenje u mene - ne znam zašto", rekao je Giamatti koji je prethodno glumio u Payneovoj drami Sideways.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.