Pet najseksi Djedica koje smo uspjeli pronaći u božićnim filmovima

Foto: Press

VRIJEME božićnih blagdana obilježavaju dvije stvari: gledanje hrpe filmova i hrana. Uvijek može više - i hrane, a i filmova. Zato je odlična vijest da na Pickbox TV-u, novom kanalu samo na MAXtv-u, možete gledati i birati između čak 47 novih božićnih filmova. Odabrali smo 5 filmova koje prikazuje Pickbox TV kanal, u kojima se pojavljuju seksi Djedice. Kontroverzno? Nije, nego seksi!

5. Moj Djedica/My Santa 

Seksi Djed Mraz: Matthew Lawrence

O čemu se radi u filmu?

Prolazeći kroz teško životno razdoblje, samohrana majka Jen izgubila je vjeru u božićnu magiju. Zaljubi se u Chrisa, Djeda Mraza (Matthew Lawrence) iz trgovačkog centra, no Chris krije jednu veliku tajnu...On je stvarni sin Djeda Mraza, a njegova je misija pronaći Baku Mraz. Hoće li se Jen predati ljubavnom zanosu kada je u pitanju zgodni Chris? 

Pogledajte na Pickboxu.

4. Pravi Djed Mraz/The Real St. Nick

Seksi Djed Mraz: Callard Harris
O čemu se radi u filmu?

Psihijatrica Kate ponosi se svojim racionalnim umom koji ne nasjeda na praznovjerja. Seksi mladić u odijelu Djeda Mraza (Callard Harris) spasi je od stijene koja umalo da nije pala na nju, no pritom se ozlijedi i ona ga odvede u bolnicu. Ali na psihijatrijski odjel, s ostalim Djedovima, Napoleonima i sličnim slučajevima. Simpatični mladić preokrenut će ovu božićnu priču.

3. Odijelo Djeda Mraza/The Santa Suit 

Seksi Djed Mraz: Kevin Sorbo

O čemu se radi u filmu?
Direktor tvornice igračaka Drake Hunter (Kevin Sorbo) pravi je primjer poslovnog uspjeha. Kako se bliži Božić, smisli zločesti plan da Djedovi Mrazovi po dućanima diljem grada šapću djeci u uho da pod bor traže Hunterove igračke. Bez obzira na to što ih prave djeca u Aziji, što su neispravne i loše. Kada za to čuje pravi Djed Mraz, osveti se Hunteru tako što ga pretvori u debeljuškastog djedicu sa sivom bradom u crveno-bijelom odijelu. Nikomu ne nedostaje niti ga itko prepoznaje, a Hunter se nađe u situaciji u kojoj sagleda stvari iz drukčijega kuta.

2. Božićna zamjena /Christmas Switch

Seksi Djed Mraz: Brian Krause 

O čemu se radi u filmu?

Premisa filma je skroz jednostavna - Djed Božićnjak privremeno se "prebacuje" u tijelo mlađeg muškarca kako bi mu to olakšalo posao u vrijeme Božića. Postaje seksi djedica kojeg glumi Brian Krause.

1. **Ekstra Bonus** Zimsko vjenčanje /Winter Wedding

Seksi lik: Nick Bateman

O čemu se radi u filmu?

Neposredno prije vjenčanja, Hallie (Andrea Bowen) i Lucas (Nick Bateman) moraju promijeniti planove te će umjesto tropskog morati prirediti zimsko vjenčanje. Seksi Nick Bateman ne glumi Djedicu, pa se na ovoj listi nalazi kao seksi ekstra bonus.

Pickbox vas časti!

Pickbox svim ljubiteljima božićnih filmova poklanja i besplatnu projekciju božićnog filma Djedica iza rešetaka (Get Santa) na Filmskom Adventu u Zagrebu u Kinu Europa. Svi ste pozvani na Pickbox film i druženje, 29. prosinca s početkom u 11 sati. Karte vas čekaju na blagajni Kina Europa. Povedite obitelj ili prijatelje i uživajte u pravom božićnom filmu. 
Ako propustite ovu priliku, za maraton božićnih filmova okrenite na 10. kanal MAXtv-a.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.