Podijelili svoj recept za bolonjez i zgrozili pratitelje: Gadljivo, to ne bih dao psu

Ilustracija: Instagram (na fotografiji nije jelo iz teksta)

ŠPAGETI bolonjez mnogima su omiljena hrana jer, osim što su veoma ukusni, vrlo jednostavno ih je pripremiti. Postoje razni recepti za kuhanje bolonjeza, a onaj originalni potječe iz talijanskog grada Bologne, po kojem je jelo dobilo i ime.

Jedan par podijelio je tijekom svog popularnog podcasta Sh**ged Married Annoyed bizaran način pripreme bolonjeza, koji je zgrozio mnoge ljude.

Rosie i Chris Ramsey zbog svog su recepta dobili mnoštvo uvreda, a neki su im poručili da je njihov recept toliko gadljiv da takav bolonjez ne bi dali ni psu.

"Moj suprug je jako izbirljiv kad je hrana u pitanju i on jede samo obroke s pečenim grahom, kečapom ili umakom i jede samo grašak, mrkvu i pire", rekla je Rosie.

"Tijekom godina pokušavala sam ga navesti da jede i drugu hranu, ali on sada želi jesti samo umake na bazi slatke paprike i rajčice. No uvijek se moram pobrinuti da umak procijedim i riješim se luka i paprike."

"Kad mi je njegova mama prvi put pokazala kako voli jesti špagete bolonjez, bila sam zgrožena i nisam mogla vjerovati da će netko to stvarno pojesti. Goveđe mljeveno meso, pečeni grah, kečap, umak, worcestershire umak, špageti..."

"To nisu špageti bolonjez. To je govedina s užasnim sastojcima. To je grozno", zaključila je, a s njenom tvrdnjom mnogi su se složili.

"Kečap i grah u bolonjezu? Grozno", napisao je komentator.

"Treba ga dobro ispljuskati da dođe k sebi", poručio je drugi.

"Ovo ne bih dao ni psu da jede", zaključio je treći.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.