Pogledajte kako su Big Brother stanari tulumarili u Pragu: "Mladi smo, ludi, svašta smo radili"



STANARI regionalnog Big Brothera proteklog su tjedna bili na odmoru u Pragu. Svi zajedno su otišli na putovanje koji im je poklonio Veliki Brat nakon izlaska iz kuće, a čini se kako su se na njemu jako dobro proveli. Osim zaljubljenih Nemeša i Marijane, tamo su bili i Horvat, Milan, Džordž, Tamara, Lester, Ema, Slavica, Nikola Maurović, ali i Brendon koji je u intervjuu za Index otkrio i neke detalje s putovanja.

Osim toga, stanari su proslavili i Nemešev rođendan u subotu, a on je povodom toga na svoj Facebook profil napisao: "Hvala na čestitkama, drugari. Totalno mi je toplo oko srca. Pozdrav iz pijanog Praga".



"Po cijeli dan i noć smo obilazili grad, jurili ovamo-tamo"

Na pitanje da nam kratko opiše svoje dojmove s puta, Brendon nam je ispričao: "Bilo je super, jedno veliko novo iskustvo koje se dugo neće zaboraviti, a bilo je i jako lijepo vidjeti sve ukućane na jednom mjestu nakon jako dugo vremena. Grad je turbulentan, Prag je tražio dosta energije jer smo mi svi s tim svojim euforičnim odnosima još više bili energični. To je bilo non-stop tulumarenje. Po cijeli dan i noć smo obilazili grad, jurili ovamo-tamo, mislim, sjajno je bilo, što da kažem!".

Morali smo ga stoga pitati i je li bilo pretjerivanja s alkoholom te ludovanja po cijele noći, a on nam je otvoreno priznao: "Naravno da se pilo, da se zabavljalo, mislim, mladi smo, ludi smo, svašta smo radili".

"Ja sam najviše vremena provodio s Nikolom Maurovićem i s Nemešom i Marijanom"


Na pitanje da nam kaže s kim se posebno družio, Brendon nam priča: "Ja sam najviše vremena provodio s Nikolom Maurovićem i s Nemešom i Marijanom, a Nikola mi je generalno bio jedan onako od najbitnijih bivših ukućana s kojim sam volio `bančiti` gradom i zujiti noću po diskotekama. S njim sam u potpunosti mogao biti opušten jer on ima jedno ovakvo iskustvo, on živi u Njemačkoj, a ja sam isto živio u inozemstvu pa smo najviše pregovarali s taksistima kad su nas trebali negdje odvesti jer pričamo engleski, a tamo inače ima puno lopova i prevaranata. Ali, zaista jedno veliko i sjajno iskustvo, ja sam prezadovoljan kako se sve to odvijalo i bilo je vrlo intenzivno".



"Neke kockice iz kuće Velikog brata su se `skockale` općenito govoreći, tko mi je bitan, a tko mi je nebitan"

Pitali smo Brendona što mu je najdraža uspomena s putovanja, ali on nam nije mogao izdvojiti samo jedan događaj pa je to opisao sljedećim riječima: "Najbolja uspomena mi je to druženje s pojedinim ukućanima i to zajedničko vrijeme na nekim mjestima, a da to nije kuća Velikog brata i svi smo se nekako `skontali`, svi odnosi su se iskristalizirali. Napričali smo se i proveli jedno vrijeme zajedno što je zaista dobro, onako vrlo poučno. Neke kockice iz kuće Velikog brata su se `skockale` općenito govoreći, tko mi je bitan, a tko mi je nebitan".

Tražili smo od njega da nam pojasni tko je postao bitan, a tko nebitan, ali Brendon nije htio previše otkrivati. "Naprimjer, neki ukućani koji su mi bili bitni sada su mi nebitni... Jednostavno uopće nema priče, nema one kemije s nekim ukućanima. Može se i po slikama može zaključi tko mi je bitan, a tko ne", rekao je.



"Ja sam se u Pragu ponovno zaljubio u sebe"

"Ja sam se u Pragu ponovno zaljubio u sebe i svoj internacionalni stil ponašanja i života, ponovno sam pričao engleski jezik, viđao ljude drugačijih nacija, rasa i boje kože što me opet motiviralo u mojim nekim daljnjim planovima i putovanjima na koja krećem od proljeća. Uvijek sam ambiciozan i pun energije, moje baterije su se napunile od izlaska iz kuće pa dosada, i trenutačno sam u teretani, redovno vježbam i pun sam energije, spreman za te neke nove avanture o kojima ne bih još ništa otkrivao", ispričao nam je Brendon kada smo ga pitali što planira u budućnosti.

"Grupa fanova me jurila po Pragu"

Iako nam je rekao da se ne želi trenutačno medijski eksponirati, Brendon je s nama podijelio i zanimljivu anegdotu s putovanja. "Grupa fanova me jurila po Pragu, bilo je to jako uzbudljivo i suviše turbulentno!", izjavio je oduševljeno. Otkrio je i kako ga je u već u Pragu uhvatila božićna i novogodišnja groznica iako još nema konkretnih planova za blagdane.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.