Pokradeni Slavonac ima poruku za sve Hrvate: "Nemojte slušati ove gore koji prave pizdarije"

Foto: Facebook

NAKON videa koji je pregledan 254 tisuće puta, a njega je pretvorio u regionalnu zvijezdu, vlasnik OPG-a iz Strizivojne Tvrtko Gačić ponovno se oglasio.

Najprije se zahvalio svima koji su pripomogli da njegov video postane takav hit, a oduševilo ga je i to što je naišao na brojne pozitivne komentare.

"Uistinu, koliko god me netko i dalje može smatrati nenormalnim idealistom, ali smatram da i ima pozitivnih i genijalnih ljudi i da stvarno možemo od ove države napraviti veliku priču. Nemojte posustajati, nemojte slušati ove gore koji prave sranja i pizdarije i jebu nas, nisu ni oni toliko krivi što su toliko tupavi, što će čovjek ako je tupav ne može pametne stvari donositi", rekao je i najavio nove slične snimke narednih mjeseci.

Podsjetimo, Tvrtko se video porukom odlučio obračunati s lopovom koji mu je počistio voćnjak.

"JAVLJAM se loli koja me sinoć posjetila i odradila samoposlugu. Znam da je nezgodno doći po noći i strahovati hoće li te netko vidjeti. Ne moraš se sljedeći put sekirati, dođi kući, pokucaj fino pa ću ti dati toga. Meni se ne bi se dalo u tri, četiri ili pet ujutro dolazit po mraku i hodat po blatu. Ne budi lud, dođi kući pa uzmi tamo voćaka koliko hoćeš", poručio je.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.