Moglo bi vas iznenaditi zašto su neke zvijezde nosile rozu boju na Met Gali

Foto: Profimedia/Instagram

TEMU ovogodišnje Met Gale mnogi smatraju kontroverznom s obzirom na to da je preminuli dizajner Karl Lagerfeld, koji je bio inspiracija modnog događaja, tijekom svoga života davao komentare koji su bili usmjereni protiv debljih ljudi, islamofobični i kritični prema ženskom tijelu.

Jednom je čak poslao cvijeće optuženom silovatelju, a kao razlog za to naveo je da mu je dosadio pokret #MeToo. Ipak, na Met Gali bilo je mnogo slavnih osoba, no nekoliko njih kao da se suptilno sprdalo s Lagerfeldom svojim modnim kombinacijama, odnosno rozom bojom.

"Razmišljajte o rozoj boji, ali nemojte je nositi"

Naime, moglo se primijetiti kako je većina celebova sinoć nosila crne ili bijele outfite. Razlog je najvjerojatnije to što je, prema knjizi modnog pisca Patricka Maurièsa The World From to Karl, dizajner jednom izjavio: "Razmišljajte o rozoj boji, ali nemojte je nositi."

Namjerno ili slučajno, neki su se slavni pojavili baš u upečatljivoj boji koju Lagerfeld ne bi odobrio. U nastavku pogledajte tko je sve izabrao roze modne kombinacije za crveni tepih Met Gale 2023.

Naomi Campbell

Viola Davis

Quannah Chasinghorse

Sydney Sweeney

Harvey Guillén 

Jennifer Lopez

Cardi B

Ashley Graham

Inače, plus size model Ashley Graham našla se na meti kritika zbog svog pojavljivanja na Met Gali posvećenoj Karlu Lagerfeldu. "On je mrzio žene s oblinama", "Rastužuje me da plus size model slavi muškarca koji je mrzio krupne žene i govorio užasne stvari o njima", "Licemjerno od tebe, on je mrzio debele žene", samo su neki od komentara ispod njezine objave na Instagramu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.