Princ Harry otkrio što je kraljica Elizabeta pitala Meghan na njihovom prvom susretu

Foto: EPA

PRINC HARRY u svojim memoarima Spare otkrio je što je kraljica Elizabeta II. upitala Meghan na njihovom prvom susretu. Meghan i Elizabeta prvi put su se srele u domu princa Andrewa. Harry ju je tamo doveo da upozna Sarah, vojvotkinju od Yorka. Taj se susret dogodio krajem 2016. godine, piše Independent.

Pitala je za mišljenje o Trumpu

Harry kaže da je susret pokojne kraljice s Meghan bio vrlo ugodan i dogodio se uoči američkih predsjedničkih izbora u kojima je Donald Trump pobijedio Hilary Clinton. Elizabeta je očigledno razmišljala o tim izborima pa je Meghan upitala za mišljenje o Trumpu. 

"Baka je čak pitala Meg što misli o Donaldu Trumpu", napisao je Harry. Princ je dodao da je Meghan mislila da je "politika igra bez pobjednika" i opisao je da je vješto promijenila temu na Kanadu u kojoj je živjela dok je snimala seriju Suits.

Meghanin odgovor svidio se kraljici

Kraljica je na njezin odgovor, piše Harry, zaškiljila i odgovorila: "Mislila sam da si Amerikanka." "Jesam, ali živim u Kanadi već sedam godina zbog posla", rekla joj je Meghan. Harry piše da se taj odgovor svidio kraljici jer je Kanada dio Commonwealtha. 

"Baka je izgledala zadovoljno. Commonwealth. Dobro", napisao je. Inače, kraljica se susrela s Trumpom dvije godine poslije, kada je došao u Ujedinjeno Kraljevstvo prvi put otkako je postao predsjednik Amerike. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.