Proguglali smo ime nove firme Todorićeve kćeri - ono što smo našli govori sve o njoj

Foto: Instagram

JAVNOST je danas doznala da, iako više nije direktorica marketinga u Agrokoru, Iva Balent nije poslovno neaktivna. Štoviše, 8. svibnja osnovala je tvrtku Srculence na adresi Voćarska 53, gdje je njezina majka Vesna Todorić naslijedila stan. Srculence je registrirano za čitav niz aktivnosti od trgovine, poslovnog savjetovanja i promidžbe, preko prodaje nekretnina, energetskog certificiranja, turizma i cateringa, pružanja medijskih usluga, pa sve do usluga kreditiranja.

Iako smo se mogli uvjeriti da Balent hrvatski jezik nije pretjerano blizak kad je mrtvo-hladno napisala "sumljam", srculence je još jedan dokaz njenog nepoznavanja materinjeg jezika. Naime, srculence je srpski deminutiv riječi srce, dok je hrvatski srdašce.

Ako odete na Google i potražite famozno srculence, prvo što ćete pronaći je folk hit, srpska cajka Slađe Delibašić, a potom i linkove na niz srpskih stranica kojima se reklamiraju kafići i dućani - po Srbiji. Niti jedan u Hrvatskoj.

Cajka nas nije previše iznenadila, budući da je Balent dokazala u nekoliko navrata da voli istočnjački melos, a najzornije kad je na svadbi Željka Joksimovića iz sveg glasa pjevala uz Cecu, koja je zapjevala gostima.

Nakon drame u Agrokoru, Todorićeva kći i svoje je korisničko ime na Instagramu promijenila u "Srculence", pa joj je očito ta riječ jako draga. Iako nije hrvatska. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.