Pronašle skrivenu kameru u kupaonici kuće koju su unajmile za rođendansku zabavu

Screenshot: TikTok

TIKTOKERICA Kennedy na svom je profilu @kennedyallegedly podijelila s pratiteljima jezivu priču o tome što se dogodilo njoj i prijateljicama u kući koju su unajmile za proslavu 30. rođendana jedne od njih.

Jedna od prijateljica bila je uvjerena da ih netko promatra, a njezine sumnje ubrzo su se potvrdile.

Skrivena kamera

Tiktokerica je ispričala: "U kući je bilo 15 djevojaka. Jedna od naših prijateljica je rekla: 'Ljudi, stvarno sam paranoična, osjećam se kao da su kamere u kući', a mi smo joj rekli: 'Curo, previše si gledala TikTok, u ovoj kući nema kamera, samo dramatiziraš.'"

@kennedyallegedly Thank you Tiktok for saving the day #airbnb #stalker #hiddencameras #creepy ♬ original sound - kennedy

"Izvadila je svjetiljku i krenula istraživati. Pretražila je svaku glavu tuša, sve okvire za slike, kvake. Tada je našla kameru uperenu ravno prema tušu", otkrila je.

Zatim je pokazala fotografiju utičnice u kupaonici koja je bila okrenuta točno prema tušu, dodajući da nije radila. Međutim, zumiravši donju utičnicu, otkrila je malenu kameru skrivenu u jednom od zubaca.

Zvale policiju

"Izbezumile smo se i pozvale policiju", ispričala je, dodajući da su odmah napustile kuću, a policajci su im javili da su dobili kamere i da ih šalju na analizu.

Tiktokerica je ispričala kako im je laknulo kad su doznale da su kamere zaplijenjene, ali i da se brine jer su kamere snimile "razne sramotne stvari" koje su radile.

"Ako ta snimka ugleda svjetlo dana...", rekla je u videu koji je prikupio 5.1 milijun pregleda i 487.000 lajkova.