Protiv R. Kellyja svjedočio prvi muškarac: Imao sam 17 godina, snimao je naše odnose

Foto: Guliver

PROTIV R. Kellyja, američkog pjevača čije je suđenje zbog seksualnog zlostavljanja, reketarenja i podmićivanja u tijeku, na sudu je svjedočio muškarac koji tvrdi da je jedna od Kellyjevih žrtava seksualnog zlostavljanja, prenosi BBC. 

Muškarac je na sudu ispričao da je Kellyja upoznao u Chicagu kada je imao 17 godina. Tada ga je pjevač navodno pitao što je spreman učiniti za glazbu te mu dao svoj broj telefona i pozvao ga u svoju kuću, navodno mu rekavši da će mu dati savjete o glazbi i da će moći pjevati u njegovom studiju. 

"Jednom me prilikom pitao jesam li ikada imao ikakvih maštarija o muškarcima, a zatim se spustio na koljena i pružio mi oralni seks. Nakon toga mi je rekao da smo sada obitelj", rekao je sada 32-godišnji muškarac na sudu, prenosi BBC.

Dodao je da ga je Kelly molio da ga zove "tatice" i rekao mu da će snimati njihove seksualne odnose. Muškarac tvrdi da se viđao s pjevačem jer je doista želio uspjeti u glazbenoj industriji te se bojao da netko ima snimke njihovih odnosa. 

U ponedjeljak je protiv Kellyja svjedočila još jedna žena koja tvrdi da ju je pjevač silovao kada je imala 17 godina. Dodala je da se sve događalo nakon jednog koncerta u Miamiju, kada ju je Kelly nakon izvedbe pozvao u sobu.

"Bila sam u potpunom šoku. Osjećala sam se prazno", ispričala je i dodala kako pjevača nije ranije prijavila policiji jer se osjećala posramljeno. 

Podsjetimo, zvijezda R&B-a, pravog imena Robert Sylvester Kelly, već se desetljećima suočava s navodima o seksualnom uznemiravanju i zlostavljanju žena, među kojima su mnoge tinejdžerice. Optužbe je više puta odbacio. Ako bude osuđen po svim točkama optužnice, R. Kelly mogao bi biti osuđen na nekoliko desetljeća zatvora.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.