Potvrdili vezu: Vincent Cassel ima novu curu, snimljen s 29 godina mlađom manekenkom

Foto: Profimedia

Vincent Cassel (56), francuski glumac i bivši suprug Monice Bellucci, snimljen je na plaži u Rio de Janeiru s novom djevojkom, 27-godišnjom brazilskom manekenkom Narom Baptistom.

Par se zabavljao na dasci za surfanje. O njihovoj vezi neko vrijeme se šuškalo, a fotografije paparazza sada su i potvrdile romansu.

Vincent se početkom godine razišao sa suprugom, manekenkom Tinom Kunakey (26). "Žive razdvojeno već tjednima. Tina je slomljena", izjavio je tada insajder za britanski tabloid. Zajedno imaju četverogodišnju kćer Amazoniju.

Ljubav se rodila nakon dopisivanja

S Narom se navodno zbližio nakon dopisivanja na Instagramu te su počeli zajedno provoditi vrijeme u Riju. Narah je rođena u Brazilu, a s 18 godina se preselila u australski Queensland. 2020. je bila finalistica na australskom izboru za Miss Universe. Nakon toga je potpisala ugovor s modnom agencijom iz Brisbanea, a onda se preselila u Brazil. 

Vincent Cassel iz svog prvog braka s kolegicom Monicom Bellucci ima dvije kćeri, 13-godišnju Léonie i 19-godišnju Devu Cassel.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.