Razvod Patricije i Ivana Klasnića: Uvijek mu bila podrška, htjela mu dati bubreg, vratio joj preljubom

NAKON osam godina bračna priča Ivana Klasnića i njegove četiri godine starije supruge Patricije došla je svom kraju. Brak kojeg su prvotno krajem listopada prošle godine uzdrmale teške optužbe 17-godišnje djevojke iz Manchestera, koja je tvrdila da ju je Klasnić silovao, okončan je nakon što je Patricia otkrila da je suprug vara.

Njemački mediji pišu kako je 35-godišnja Patricia podnijela zahtjev za razvodom braka nakon što je nenajavljena došla u njegov stan u Manchesteru. "Jednog dana sam nenajavljena otišla u Manchester. Posvuda po stanu su bile fotografije drugih žena, a u ormaru su visjele košulje koje nisu moje", izjavila je Patricia za njemačke medije.

Podsjetimo, 31-godišnji Klasnić trenutno igra za engleskog prvoligaša Bolton Wanderers, dok njegova supruga Patricia živi u Hamburgu sa njihovom četverogodišnjom kćeri Fabianom.

Toliko ga je voljela da mu je bila spremna dati i svoj bubreg


Patricia i Ivan Klasnić su se upoznali 1997. godine, a vjenčali su se šest godina kasnije, 2003. godine. Brak se činio idealnim. Medijske stupce nisu punili obiteljskim skandalima. Klasnić je uvijek govorio kako mu je supruga podrška, a to je bilo očito i iz njenih postupaka. Mnoge je zato iznenadila objava vijesti da je naoko idiličnom braku "dobrice" Klasnića i njegove supruge došao kraj - i to zbog preljuba.

Supruga je Klasniću bila velika podrška tijekom najtežih razdoblja njegova života. Krajem 2005. godine, nakon rutinske operacije slijepog crijeva, liječnici su primijetili nepravilnosti u radu Klasnićevih bubrega. Lijekovi nisu pomogli. Početkom 2007. godine započela je njegova teška životna drama - stanje mu se pogoršalo i hitno mu je bilo potrebno presađivanje bubrega.

Prvoj transplantaciji podvrgnut je krajem siječnja 2007. Klasniću je u klinici u Bremenu presađen bubreg njegove majke Šime, ali samo dan nakon operacije tijelo je odbacilo transplantirani organ. Klasnić je trebao novog donora, a njegova supruga bila mu je spremna dati svoj bubreg. Ipak, sredinom ožujka 2007. godine Klasniću je u klinici u Hannoveru uspješno presađen bubreg njegova oca Ivana.

Bolest dodatno osnažila brak, uzdrmale ga optužbe za silovanje

Po oporavku je Klasnić često u intervjuima isticao kako mu je upravo njegova supruga u tim teškim trenucima bila najveća podrška, kako je spremno slušala njegove jadikovke, kako mu je ona dala snage za "povratak u normalni život" te kako im je bolest dodatno osnažila brak.

Podrška svom suprugu Patricia je bila i krajem prošle godine, nakon što je 17-godišnjakinja iz Manchestera iznijela teške i skandalozne optužbe protiv Klasnića. Svake sumnje za silovanje nogometaš je oslobođen u veljači ove godine. Medijima je kasnije priznao da je cijela priča uzdrmala njegov brak te da je Patricia cijelo vrijeme bila uz njega i vjerovala mu da nije kriv, iako se i kod njegove supruge, baš kao što bi to bio slučaj i kod svake druge žene na njenom mjestu, bila pojavila sumnja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.