Remi razbjesnila priča obitelji iz Banovine: Koga tužiti, kome je*** sve po spisku?

Foto:Dalibor Urukalovic/PIXSELL

MIRELU PRISELAC REMI pogodila je i razljutila priča Tomislava Stanića iz Strašnika kojem je država, kako se navodi u članku Slobodne Dalmacije, obnovila kuću nakon rata, ali bez da su je ojačali željezom i betonom.

"Pročitajte ovaj članak i recite mi da zbog ovakvih stvari netko ne bi trebao završiti u zatvoru...  Ali kome se obratiti, koga tužiti, kome j**** sve po spisku? Evo, vi recite meni. Jer mene tjera na direktno preuzimanje stvari u ruke - u ruke koje ne opraštaju nego lome, trgaju i dave...", napisala je pjevačica.

 

Kad su ga novinari pitali zašto kod gradnje uglove kuće nije ojačao betonskim stupovima s čeličnom armaturom, nego je ostavio samo uvezanu ciglu koja se lako izbije i bez potresa, Tomislav je objasnio što se događalo s kućom.

"Nisam to radio ja, to mi je napravila država. Kod obnove. Tako su obnovili sve kuće na ovom području. Bez betona i željeza. Ne samo u Strašniku, koji je nakon rata ostao s par čitavih kuća. Obnova, prijatelju, oni su nam došli glave. Zato sam htio da ovo vidite. Da o tome pišete. Jer o tome se šuti, a za ovo je netko odgovoran...", rekao je Tomislav kojem je kuća teško oštećena u potresu.  

Priča je potresla i Ninu Badrić.

"Obnovili kuće bez betona i željeza? Dno septičke jame", poručila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.